Nükhet Duru Eğitim için söyledi...

Eğitime yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarıyla örnek olan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'nın Podyum Davette düzenlediği geleneksel yeni yıl buluşması ünlü sanatçı Nükhet Duru'nun katılımıyla renklendi.

ERSEL NALBANT/BURSADABUGUN.COM
Eğitime yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarıyla örnek olan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'nın Podyum Davette düzenlediği geleneksel yeni yıl buluşması ünlü sanatçı Nükhet Duru'nun katılımıyla renklendi. BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'nın tüm üyeleri ve eşlerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı gece geç saatlere kadar neşe içinde geçti. Gecede tüm konuklarla tek ekyakından ilgilenen BALKANTÜRK Eğitim Vakfı başkanı Naci Şahin böylesine güzel bir gecede tüm konukları bir arada görmekten büyük mutlulu duyduğunu söyledi.
200 öğrenciye burs...
Gecenin açılış konuşmasını yapan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'nın başkanı NaciŞahin Eğitimin sağlık Her vatandaşın eğitime büyük katkı sağlamak için çalışması gerektiğini belirterek, "Unutmayalım ki güçlü yarınlara ancak eğitimli genç nesil ile ulaşabiliriz. Yeni bağışlar, fikirler ve de yardımlar için BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'nın telefonu 7/24 açıktır. Bizler 200 öğrencimize senede 400 bin TL civarında burs veriyoruz. Balkanlar ile ilgili olan tek eğitim vakfı biziz. Adeta bu eksiliği varlığımızla kapatıyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için bizleri yalnız bırakmayan bu gecenin oluşumuna katkı veren değerli sponsorlarımıza, bilet satın alarak bu geceye destek veren herkese teşekkür ederim." dedi.
Nükhet Duru Coşturdu
Başkan Naci Şahin'in konuşmasının rdından ahne alan Nükhet Duru seslendirdiği birbirinde güzel şarkılarıyla konukları coşturdu. Derin göğüs dekolteli elbisesi ve buğulu sesiyle hem göze hem de kulağa hitap eden sanatçı Bursada olmaktan ve Bursalılar ile birlikte şarkılarını söylemekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi...

Eklenme: 2015.12.26 12:34
Son Güncellenme: 2015.12.26 12:53
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Veteran BUSADER'den Fatih Erkoç'la unutulmaz...
Veteran BUSADER'den Fatih Erkoç'la unutulmaz...