Nilüfer Lions, Kurucu üyeleri onurlandırdı....

Kentimizde aptıkları çeşitli faaliyet ve yardımlarla adlarından sıkça bahsettiren Nilüfer Lions Kulübü, Kurucu Başkan ve Üyeleri Onurlandırma toplantısını Club Altın Ceylan Maral salonda gerçekleştirdi.

ERSEL NALBANT/BURSADABUGUN.COM
Kentimizde aptıkları çeşitli faaliyet ve yardımlarla adlarından sıkça bahsettiren Nilüfer Lions Kulübü, Kurucu Başkan ve Üyeleri Onurlandırma toplantısında, Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez ve Yusuf Oranlı'ya ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bağış olarak 3 adet akülü tekerlikli sandalye bağışlandı. Club Altın Ceylan Maral salonda gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya Nilüfer Lions'un Kurucu Başkanı Kıvılcım Keleşoğlu'nun yanı sıra Nilüfer Lions Kulübünün tüm üyeleri hazır bulundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Nilüfer Lions Kulübü Başkanı Güzin Yazıcıoğlu Yılmaz böylesine anlamlı bir toplantıda tüm üyelereri bir arada görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Daha sonra ise toplantıya katılan Nilüfer Lions Kurucu Başkanı Kıvılcım Keleşoğlu başta olmaküzere tüm kurucu üyelere çiçek veren Güzin Yazıcıoğlu Yılmaz, Nilüfer Lions'u kurduğu için kuruculara teşekkürlerini sundu.
3 Akülü tekerlekli sandalye bağışladılar...
Toplantı sonrasında ise Kulüp üyeleri Birsen Kaya, Çiğdem Karagöz ve Zeynep Gengörü, Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisine 3 adet akülü tekerlekli sandalye bağışı yapıldı. Akülü sandalyeleri teslim alan Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi başkanı İbrahim Sönmez, bu bağışlarından dolayı başta Birsen Kaya, Çiğdem Karagöz ve Zeynep Gengörü olmak üzere tüm üyelere teşekkür etti...

Eklenme: 2016.02.03 09:26
Son Güncellenme: 2016.02.03 09:38
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Kuzey onuruna görkemli gece
Kuzey onuruna görkemli gece