Neslihan ile Bilal mutluluğa 'evet' dedi

Neslihan Uğur ile Bilal Hakkı Gürelli çiftinin düğün töreni Club Altınceylan Havuzbaşı'da gerçekleşti. Gecede sahne alan Bursa'nın sevilen sesi Cengiz Ateş, şarkılarını genç çift için seslendirdi.

Nuran Öztürk'ün kızı Neslihan Uğur ile Lütfü Gürelli ve eşi Tuba Gürelli'nin oğulları Bilal Hakkı Gürelli, Altınceylan Havuzbaşı'nda düzenlenen düğün ile dünya evine girdiler. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı düğün töreni gece geç saatlere kadar neşe içinde geçti. Gecede davetliler şıklıklarıyla göz doldururken gecenin ev sahibi Gürelli ve Uğur aileleri mükemmel bir ev sahipliğine imza attı. Davetlilerin alkışları eşliğinde nikahın kıyılacağı piste gelen Bilal Hakkı Gürelli ve Neslihan Uğur çiftinin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Genç çiftin nikah şahitliklerini Recep Dönmez ve Mehmet Uğur üstlendi.Nikah memurunun sorularını eksiksiz yanıtlayan çift, ömürlük imzaları attı.
Nikah töreni sonrasında çiçeği burnunda çift gecenin açılış dansını Goran Karan'ın o eşsiz eseri 'Stay With Me' eşliğinde gerçekleştirdi. Gecede sahne alan Bursa'nın önemli isimlerinden Cengiz Ateş, şarkılarını genç çift için söyledi.

Eklenme: 2022.06.11 10:54
Son Güncellenme: 2022.06.11 18:37
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Nev FSM'nin renkli yeni yıl yemeği
Nev FSM'nin renkli yeni yıl yemeği