Kükürtlü Lıons Alzheimer İçin kermes düzenledi...

Kükürtlü Lions Kulübü Üyeleri, Lions Alzheimer Konuk Evi yararına Sheraton'da geniş katılımlı bir kermes etkinliği düzenledi.

ERSEL NALBANT/BURSADABUGUN.COM
Kükürtlü Lions Kulübü Üyeleri, Lions Alzheimer Konuk Evi yararına Sheraton'da geniş katılımlı bir kermes etkinliği düzenledi.
Kükürtlü Lions Kulübü'nün Lions Alzheimer Konuk Evi yararına düzenlediği kermeste Lionlar ve çeşitli kurumlar stant açarak etkinliğe destek oldu. Giyimden ev tekstiline, kozmetikten takı tasarımına kadar birçok standın kurulduğu kermeste aynı zamanda Bursa Kanser Savaş Derneği, Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği, Pembe İzler Derneği, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bursa Şubesi de yer aldı.
Yıl boyu Lions Alzheimer Konuk Evi projesi için çeşitli etkinlikler düzenleyen Kükürtlü Lions Kulübü, son olarak gerçekleştirdiği kermes ile projeye olan desteğini ara vermeden sürdürdü. Sosyal projelere karşı bilinçli ve duyarlı yaklaşım sergilediklerini vurgulayan Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Figen Atay, projeye kulüp üyelerinin hassasiyet gösterdiğini belirterek etkinliklere devam edeceklerini söyledi. Atay, "Federasyonumuzun başlattığı proje ciddi yol almış durumda. Süreyi fazla uzatmadan projeyi tamamlamak için tüm kulüpler çaba sarf ediyor. Yaptığımız iş hiç yabana atılacak cinsten bir iş değil. Önemsiyoruz, özen gösteriyoruz, çalışmalarımızı da buna bağlı olarak hızlandırıyoruz. Herkesin Alzheimer Konuk Evi projesine aynı hassasiyetle yaklaşmasını istiyoruz. Bir gün hepimiz buraya muhtaç olabiliriz çünkü Alzheimer çağımızın hastalığıdır" dedi.
Lionlar ağırlıklı olmak üzere Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği kermesten elde edilen tüm gelir Lions Alzheimer Hasta Konuk Evi fonuna aktarıldı. Gün boyu süren kermesin sonunda, stant açarak projeye destek olan üye, kurum ve kuruluşlara Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Figen Atay teşekkür belgesi takdim etti.

Eklenme: 2016.04.25 11:57
Son Güncellenme: 2016.04.25 12:18
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Nilüfer Lions'dan öğrenciler için burs şenliği
Nilüfer Lions'dan öğrenciler için burs şenliği