Kalpten Kalbe Bursa'da perde dedi

Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy'u aynı sahnede buluşturan "Kalpten Kalbe" adlı oyun BAOB Tiyatro Salonu'nda Bursalı tiyatroseverler ile buluştu.

ERSEL NALBANT / BURSADA BUGÜN

Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy'un, kadın-erkek ilişkilerini üç farklı hikaye ile anlattığı müzikli komedi "Kalpten Kalbe" önceki akşam BAOB Tiyatro salonunda perde dedi. Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği oyunda oyuncular Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy, izleyenleri kahkahaya boğdu. Dans performanslarıyla birlikte kadın-erkek ilişkilerine eğlenceli bir yorum getiren Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy'u oyun sonunda izleyiciler tarafından dakikalarca alkışladı.

OYUNUN KONUSU

"Kalpten Kalbe" oyununun ilk bölümünde, belli bir yaşa gelmiş olmalarına rağmen hayatlarında bir türlü mutluluğı yakalayamayan, ancak birbirlerini tanıdıktan sonra gerçek aşkla tanışan Sema ve Mete'nin; ikinci bölümde, defalarca boşanmaya kalkan ama bir türlü ayrılamayan Leyla ve Tarık'ın; son bölümde ise dördüncü evliliğini yapmak üzereyken, başına gelen talihsizliklerle kardeşinin yardımıyla baş etmeye çalışan Nihal ve kardeşi Nihat'ın hikayelerine tanık oluyoruz. Her bölümü usta oyuncuların söylediği şarkılar ve dansları eşliğinde izlediğimiz hikayeler, seyirciyi hem güldürüyor hem de duygusal anlar yaşatıyor.

Eklenme: 2022.02.23 12:06
Son Güncellenme: 2022.02.23 12:33
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Emlak sektöründe Avrupai satış organizasyonu!
Emlak sektöründe Avrupai satış organizasyonu!