İş ve Siyaset dünyasını bir araya getiren düğün

BTSO Meclis Eski Başkanı Burhan Vatan ve eşi Filiz Vatan'ın güzel kızı Ece Vatan ile Hüseyin-Bahriye Dinçeli çiftinin yakışıklı oğlu Hüsamettin Dinçeli Crowne Plaza Otel'de düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi.

ERSEL NALBANT/BURSADA BUGÜN
BTSO Meclis Eski Başkanı Burhan Vatan ve eşi Filiz Vatan'ın güzel kızı Ece Vatan ile Hüseyin-Bahriye Dinçeli çiftinin yakışıklı oğlu Hüsamettin Dinçeli, Crowne Plaza Otel'de düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi.
Bursa siyaset ve iş dünyasının tanınan isimlerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin bir araya geldiği düğün daveti gece geç saatlere kadar neşe içinde geçti. Gecede çiçeği burnunda çiftin nikahını Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem kıyarken şahitliklerini ise Devlet eski bakanı Cavit Çağlar, Milli Eğitim ve Milli Savunma eski Bakanı Turhan Tayan, BTSO Eski başkanı Celal Sönmez, Nilüfer Belediye eski başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, CHP Bursa Milletvekili Prof.Dr. Yüksel Özkan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Prof.Dr.Dilaver Özturan, Cüneyt Vatansever, Tanzer Deyer, İyi Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Aziz Burak Vatan ve Elif Ünlüpınar, alkışlar arasında yaptı. Gece sonun çok mutlu olduklarını söyleyen Ece-Hüsamettin Dinçeli çifti, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayıp mutluluklarını paylaşan tüm konuklara teşekkür etti.

Eklenme: 2022.05.15 09:36
Son Güncellenme: 2022.05.15 10:30
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Kuzey onuruna görkemli gece
Kuzey onuruna görkemli gece