İnallar'ın 25. ve Makyağsan'ın 50. Yılına coşkulu kutlama...

İnallar Otomotiv, İnallar'ın 25. ve Makyağsan'ın 50. Yılını Podyumpark Davet'te gerçekleştirilen Gala Yemeği'nde kutladı.

ERSEL NALBANT/BURSADABUGUN.COM
İnallar Otomotiv, İnallar'ın 25.ve Makyağsan'ın 50. Yılını Podyumpark Davet'te gerçekleştirilen 2016 Gala Yemeği'nde kutladı.

Ev sahipliğini Senem-Turgut İnal çiftinin yaptığı geceye, İnallar Otomotiv ve Makyağsan bünyesinde çalışan çok sayıda davetli katıldı.
Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Turgut İnal'ın konuşmasıyla başlayan İnallar ve Makyağsan 2016 Gala Yemeği; Plaket Töreni, Özel Slayt Gösterisi, Sanatçılar Yavuz Seçkin ve Hakan Gültepe ile devam etti. İnallar ve Makyağsan çalışanları, iş hayatında gösterdikleri ekip ruhu ve başarıyı şirket yemeğinde sergiledikleri sahne performanslarına da yansıttılar.
Bursa'da Citroen, Honda, Hyundai, Kia, Mazda ve İnallar2 markalarının satış, servis ve sigorta hizmeti, İnallar Filo Kiralama ile araç kiralama hizmeti sunan, İnallar Hayat projesi ile konut sektöründe hizmet veren İnallar, Müşteri Memnuniyeti araştırmalarında Türkiye'de yıllardır 1 numarada yer alıyor. Hizmet verdiği günden bu yana 4 yıl üst üste Türkiye 1.si olan Kia İnallar servis 2015 yılında da yine birinciliği elinden bırakmadı. İnallar Ailesi, bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarına plaket ve hediyelerini sundu.
Mobil ve PO madeni yağlarının Güney Marmara ve Ege Bölgesi distribütörlüğünü yapan Makyağsan ise, yıllardır Türkiye'nin en büyük madeni yağ distribütörü. Turgut İnal, bu başarıda emeği geçen çalışanlarına da Plaket ve hediyelerini aynı törende takdim etti.

Eklenme: 2016.03.14 10:32
Son Güncellenme: 2016.03.14 17:26
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Bursa'da çocuklar yararına düzenlenen şenliğ...
Bursa'da çocuklar yararına düzenlenen şenliğ...