İmo Bursa Şubesi ''Biz Bir Aileyiz Sloganıyla'' kahvaltıda buluştu

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri Yönetim Kurulu'nun 'Biz Bir Aileyiz' temasıyla gerçekleştirdiği kahvaltıda buluştu.

ERSEL NALBANT / BURSADA BUGÜN
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi üyeleri Yönetim Kurulu'nun 'Biz Bir Aileyiz' temasıyla gerçekleştirdiği kahvaltıda buluştu. Ak Parti Bursa Milletvekili inşaat mühendisi Atilla Ödünç, Bursa Büyükşehir Belediyesi Geçmiş Dönem Başkanı Erdem Saker, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, İMO Bursa Şubesi Geçmiş Dönem Başkanları Enver Kır, Necmettin Turan, Necati Şahin, Basri Akyıldız, Yönetim Kurulu üyeleri, Yalova Temsilcisi Kasım Polat, Gemlik Temsilcisi İsa Serintürk ve Şube üyelerinin katıldığı etkinlik BuzzPark'ta gerçekleşti.
Kahvaltıda konuşan İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Küçükkayalar, etkinliğe katılan herkesi selamlayarak, ''Birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, mesleki dostluklarımız güçlendirdiğimiz, birbirimize dokunup göz göze geldiğimiz, en içten sevgilerimizi, iyi duygularımızı iletebildiğimiz, biz bir aileyiz teması altında bu ortamı bizlerle paylaştığınız meslektaşlarımız arasında dayanışmaya katkı koyduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu olarak üyelerimizin etkinliğini artırmak, üyelerimiz arası dayanışmayı güçlendirmek çabasıyla çeşitli etkinlikler yaptık yapmaya devam ediyoruz. Bize bu güzel günü yaşamamızda katkı sunan değerli meslektaşımız Osman Yıldız'a ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik içindeki toplantılarımızın devamını diliyoruz'' dedi.

Eklenme: 2022.10.03 09:38
Son Güncellenme: 2022.10.03 10:10
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

BBDSO'dan Yeni Yıl Konseri
BBDSO'dan Yeni Yıl Konseri