HKMO üyelerinin keyifli buluşması...

Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen "HKMO Üye Buluşması" yapıldı.

ERSEL NALBANT/BURSADABUGUN.COM
Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen "HKMO Üye Buluşması" yapıldı.
Crowne Plaza'da yapılan etkinliğe Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Feridun Yörük, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe başta olmak üzere, Tapu ve Kadastro müdürleri, Akademik Oda başkan ve üyeleri ile HKMO yeni ve eski üyeleri katıldı.
Çolak: Mücadelemiz 12 yıldır sürüyor...
Gecenin açılış konuşmasını HKMO Bursa Şubesi Başkanı Faruk Çolak yaptı. Odanın, 1992 yılında kurulduğu günden bu yana gerek kent gerekse de ülke için çalıştığını belirten Çolak, bu zamana kadar hizmet eden eski ve yeni yönetimlere teşekkür etti.
Çolak şunları söyledi: "1992 yılından bu yana görev alan tüm meslektaşlarımızın kattıklarıyla odamız bu güne kadar başarılı bir şekilde geldi. Mesleğimiz ve meslektaşlarımız için eşitlik ilkesinde saygı ve sevgi çerçevesinde mücadelemizi 12 dönemdir devam ettiriyoruz. Önümüzdeki hafta 13. dönem genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Bu gece bir nevi 12. dönem olarak sizlere bir veda yemeği anlamı da taşıyor aynı zamanda. Bu süreçte mesleğimiz, kentimiz ve ülkemiz adına olumlu olumsuz her görüşü dile getirmeye çalıştık. Yapıcı eleştiriler yaparak bazı sorunların düzelmesine katkıda bulunmaya çalıştık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."
Teşekkür plaketi...
Çolak'ın ardından meslekte 25. yılını dolduran üyelere plaket verilirken aynı zamanda geceye katkılarından ötürü sponsorlar da ödüllendirildi. Bir veda yemeği anlamı taşıyan gecede HKMO Bursa Şubesi Başkanı Faruk Çolak, Yönetim Kurulu üyelerine görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalardan ötürü de teşekkür plaketi verdi. Plaket töreninin ardından sahneye ünlü sanatçı Sami çıktı. Söylediği şarkılarla konuklara keyifli anlar yaşatan Sami, Harita ve Kadastro Mühendisleri'nin güzel bir gece geçirmesini sağladı.

Eklenme: 2016.01.18 08:59
Son Güncellenme: 2016.01.18 17:12
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Annelerin eğlence dolu 8 Mart kutlaması
Annelerin eğlence dolu 8 Mart kutlaması