Hitachi Astemo Türkiye ve Nilüfer Belediyesi'nden anlamlı proje

Hitachi Astemo Türkiye Fabrikası,sektörde gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların yanında,sosyal sorumluluk projeleriyle de örnek olmaya devam ediyor. Firma, Nilüfer Belediyesi iş birliği ile 'Can Dostları İçin Frenle' projesini hayata geçirdi ve projenin ilk adımını muhteşem bir konserle attı.

ERSEL NALBANT / BURSADA BUGÜN

Podyum Park'ta gerçekleştirilen konserde Hitachi Astemo Türkiye Fabrikasının Fark Yaratan Hobi Kulüplerinden Grup Hit/Stop'un eşsiz performansı büyük beğeni topladı. Konseri izlemeye gelen Bursalılar gerek yanlarında getirdikleri gerekse konser alanında kurulan stantlardan aldıkları mamaları konser alanına girerek yetkililere teslim ettiler. Bursalıların konser alanını hınca hınç doldurmasıyla konser başladı. Hitachi Astemo Türkiye Fabrikasının Fark Yaratan Hobi Kulüplerinden Grup Hit/Stop verdiği konser Bursalılardan büyük ilgi gördü. Konser öncesi bir konuşma yapan Hitachi Astemo Türkiye Fabrikası Genel Müdürü Murat Bayram, firma olarak can dostlarımızı korumak için ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiklerini söyledi. Bu konuda farkındalık yaratarak, sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda yaşaması için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Bayram, "Biliyoruz ki yaşam alanlarımızı paylaştığımız can dostlarımıza karşı birtakım sorumlulukları var. Onlara karşı en büyük görevimiz ise onları korumak. Çünkü can dostlarımız bizim için çok değerli" dedi.

Mutlu, gururlu ve heyecanlıyız
"Unutmamalıyız ki, dünya bizim olduğu kadar diğer canlı türlerinin de evi. Onların yaşam haklarına saygı duymalı ve onları korumalıyız" diyen Bayram, şöyle devam etti: "Can dostlarımıza yardım eli uzatmak adına Fark Yaratan Hobi Kulüplerimizden Grup Hit/Stop konseri ile projemizin ilk adımını atıyoruz. 'Can Dostlar İçin Frenle' projemizle sokak hayvanlarının kısırlaştırılması ve popülasyon kontrolünün sağlanmasıyla ilgili tüm sağlık gereksinimlerini karşılamayı ve kontrolsüz çoğalmayı frenlemeyi hedefliyoruz. Böylesine anlamlı bir projeyle can dostlarımızın yanında olduğumuz için oldukça mutlu, gururlu ve heyecanlıyız."

Eklenme: 2022.06.17 08:33
Son Güncellenme: 2022.06.17 09:41
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Atatürk'ü duygu dolu anlarla andılar
Atatürk'ü duygu dolu anlarla andılar