Hasbahçe'den bahar kermesi...

Bursa'nın önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan Hasbahçe Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Podyum Davette Burs verdikleri öğrenci ve maddi durumu iyi olmayan ailelere gelir sağlamak amacı ile Bahar kermesi düzenledi.

ERSEL NALBANT/BURSADABUGUN.COM
Bursa'nın önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan Hasbahçe Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Podyum Davette Burs verdikleri öğrenci ve maddi durumu iyi olmayan ailelere gelir sağlamak amacı ile Bahar kermesi düzenledi. Düzenlenen kermese çok sayıda Bursalının yanı sıra Bursa'da faaliyet gösteren bazı dernekler ve firmalar katıldı.
Çok sayıda stand'ın kurulduğu kermeste siyecekten giyime, ev tekstilinden hediyelik eşyaya kadar aradıkları her şeyi bulan Bursalılar, güzel bir alış veriş keyfi yaşadılar. Kermeste ayrıca modacı Burak Kanar'ın Gelinlik, kıyafetlerinin sunulduğu bir defile düzenlendi. Defilede Defile sonrasında bir açıklanama yapan Hasbahçe Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Türkan Zorlu, kermese beklentilerinin üzerinde bir katılımın olduğunu bu durumdan da dernek olarak çok mutlu olduklarını söyledi.

Eklenme: 2016.04.27 09:28
Son Güncellenme: 2016.04.27 15:16
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Ünlü modacıya sürpriz parti
Ünlü modacıya sürpriz parti