Çağla'nın Bursa çıkarması

Sagaza mağazasının açılışına katılmak için Bursa'ya gelen Çağla Şıkel, samimi açıklamalara imza attı.

ERSEL NALBANT/BURSADA BUGÜN
Sagaza mağazasının açılışına katılmak için Bursa'ya gelen Çağla Şıkel, samimi açıklamalara imza attı. Ünlü model, bu yüzden boşanma kararı alan Hadise gibi kendisinin de bir dönem psikolojik şiddet yaşadığını itiraf etti.
KALBİM BOŞ
Aynı zamanda marka yüzü olduğu Sagaza Bursa mağazasının açılışına katılan Çağla Şıkel, Bursalıların yoğun ilgisiyle karşılandı. Elif İğde'nin açtığı mağazada samimi açıklamalara imza atan Şıkel, kalbinin boş olduğunu söyledi. Ünlü manken, 'Hayatımda kimse yok. Elbette yaş ilerledikçe ilişkiden beklentileri farklı oluyor. Tabii ki ben de insanlarla tanışıyorum ama hayatımda şu an yaşadığım enerjinin üzerine beni taşıyacak birine rastlarsam yeni birşeye başlarım' dedi.
BEN DE YAŞADIM
Psikolojik baskı gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açan Hadise'yle ilgili düşüncelerini de Bursa'da dile getiren Çağla Şıkel, samim bir itirafta bulundu. Ünlü manken, "Ben hiç fiziksel şiddet yaşamadım, kimse de yaşamasın. Ama psikolojik şiddeti farkında olmadan birbirimize, ailemize uyguluyoruz. Ben de psikolojik şiddete maruz kaldım ama bunu çok sonradan farkettim. Dolayısıyla her ilişkide emhati kurmak önemli" diye konuştu.

Eklenme: 2022.09.17 18:27
Son Güncellenme: 2022.09.18 00:20
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Atatürk'ü duygu dolu anlarla andılar
Atatürk'ü duygu dolu anlarla andılar