BUSADER'den 'Bağışla Beni'

BUSADER tarafından sahneye konan, Berrin Kulya Balkanlar'ın yazıp yönettiği, BUSADER üyelerinin oynadığı, organ bağışına dikkat çeken "Bağışla Beni" oyunu Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu'nda seyirciyle buluştu.

ERSEL NALBANT / BURSADA BUGÜN
BUSADER tarafından sahneye konulan, Berrin Kulya Balkanlar'ın yazıp yönettiği, BUSADER üyelerinin oynadığı, organ bağışına dikkat çeken "Bağışla Beni" oyunu Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu'nda seyirciyle buluştu.
Yaklaşık 8 aydır BUSADER üyesi gönüllü oyuncuların emek verdiği, müzikleri ve danslarıyla dikkat çeken oyun, izleyicileri ağlatırken güldürdü, düşündürürken şarkılar söyletti. Verdiği mesajlarla organ bağışı konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan oyunun koreografisini Filiz Dursunoğlu yaparken müziklerini Irmak Şahin hazırladı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Uludağ Üniversitesi Rektörü Saim Kılavuz, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, STK başkan ve üyeleri ile BUSADER üye ve konuklarının izlediği oyun, seyircilerin büyük beğenisini kazandı. Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu'nun fuaye alanında açılan organ bağışı standı da izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Oyunun sonunda BUSADER Başkanı Tülin Günbatılı, destek olan kurum ve kişiler ile tüm oyunculara, koreograf Filiz Dursunoğlu ve müzikleri hazırlayan Irmak Şahin'e teşekkürlerini sundu. Oyunu yazan& yöneten Berrin Kulya Balkanlar'a, Kurucu Başkan Zerrin Özgüle ve Başkan Tülin Günbatılı tarafından verilen teşekkür plaketiyle gece son buldu. Oyundan elde edilen gelir Uludağ Üniversitesi Organ Bağış Hastanesi yapımına destek için kullanılacak.

Eklenme: 2022.05.25 09:48
Son Güncellenme: 2022.05.25 13:36
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Bursa Ata Lions'tan 'Atatürk Gecesi'
Bursa Ata Lions'tan 'Atatürk Gecesi'