Bursa'da Erkek Aklı-Oksimoron'a büyük ilgi

Robert Dubac'ın yazdığı ve Dersu Yavuz Altun tarafından yönetilen "Erkek Aklı - Oksimoron" adlı tiyatro oyunu Emre Karayel'in muhteşem oyunculuğu ile izleyenleri kahkahaya boğdu.

ERSEL NALBANT / BURSADA BUGÜN

Ned Yapım ve Bam Yapım organizasyonu ile Nazım Hikmet Kültürevi'nde sahnelenen 'Erkek Aklı-Oksimoron' adlı tek kişilik tiyatro oyunu  Bursalılar tarafından büyük ilgi gördü. Robert Dubac'ın yazdığı ve Dersu Yavuz Altun tarafından yönetilen "Erkek Aklı - Oksimoron" adlı tiyatro oyunu Emre Karayel'in muhteşem oyunculuğu ile Bursalı tiyatroseverleri kahkahaya boğdu.

Nazım Hikmet Kültürevi'nde sahnelenen tek perdelik komedi türündeki oyunda; erkek aklı ile kadın aklının farklarının yanı sıra erkek beyninde meydana gelen değişimler mizahi bir dille anlatıldı. Emre Karayel'in bazen bir çocuk, bazen kadın, kimi zaman yaşlı bir amca veya babaanne, bazen de bitirim bir delikanlıyı canlandırdığı oyun ayakta alkışlandı. Yoğun ilgi gören ve seyircileri kahkaha krizlerine sokan oyun, Bursalı tiyatroseverlerden tam not aldı. Erkek beynindeki işleyişi ve meydana gelen kimyasal değişimleri mizahi bir dille anlatarak kadınların beynindeki mekanizma ile karşılaştıran Karayel'in oyunculuğu göz doldurdu. Mizahi bir dil kullanan ve çeşitli karakterleri de canlandıran Karayel, zaman zaman seyirci ile de komik diyaloglar da kurdu. Muhteşem bir tiyatro gecesi yaşan Bursalılar oyun sonunda Emre Karayel'i ayakta alkışladılar.

Eklenme: 2022.03.02 09:00
Son Güncellenme: 2022.03.02 09:31
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Moda dünyası bu tasarımları konuşuyor!
Moda dünyası bu tasarımları konuşuyor!