Bursa'da dolu dolu hafta sonu

Bursa gecelerinde eğlence mekanları hafta sonu yine tıklım tıklım doldu. Eğlencenin doruğuna ulaşan Bursalılar, doyasıya eğlendi.

ERSEL NALBANT / BURSADA BUGÜN
Bursa gecelerinde eğlence mekanları hafta sonu yine tıklım tıklım doldu. Eğlencenin doruğuna ulaşan Bursalılar, doyasıya eğlendi.
Bursa'nın gözde eğlence mekanları bu hafta sonu yine eğlence müdavimlerinin akınına uğradı. Sanatçıların söylediği şarkılarla renkli görüntüler oluşturan Bursalılar renkli görüntüler oluşturdular.
JOLLY JOKER FETTAH CAN
Bu hafta sonu Jolly Joker Bursa' da sahne alan Bursalı şarkıcı Fettah Can birbirinden güzel şarkılarını sevenleri için seslendirdi. Fettah Can'ın söylediği tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Bursalılar gece geç saatlere kadar renkli görüntüler oluşturdu
KÜLTÜR PARK AÇIK HAVA TİYATROSU TUĞBA YURT
Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan Bursalı şarkıcı Tuğba Yurt sahne performansıyla büyülerken kendisini dinlemeye gelenlere keyifli saatler yaşattı. Tuğba Yurt gerek sesi gerekse sahne performansıyla Bursalı sevenlerinden tam not aldı.
MERİNOS KONSER ALANI BURAY
Gastronomi Festivali kapsamında Merinos Konser alanında sah alan ünlü şarkıcı Buray ise binlerce hayranına unutmayacakları bir gece yaşattı. Bursalılar Buray'ın tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek coşkulu saatler yaşadılar.
SENDEYİM PUB KÜBRA LANA
Sendeyim Pub'da sahne alan solist Kübra Lana, şarkılarıyla mekanı dolduran sevenlerini coşturdu. Kübra Lana'nın şarkılarına masa kenarlarında danslarıyla eşlik eden eğlence müdavimleri program boyunca renkli görüntüler oluşturdular.
PODYUM PARK CİHANGİR PUB LEVENT UÇAR
Podyum Park Cihangir Pub'da ise sahne alan solist Levent Uçar , mekanı dolduran Bursalılar sabahın ilk saatlerine kadar yerlerinde oturtmadı. Levent Uçar Söylediği şarkılarla sevenlerine dolu dolu bir hafta sonu yaşattı.

Eklenme: 2022.09.26 07:59
Son Güncellenme: 2022.09.26 17:24
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Ünlü modacıya sürpriz parti
Ünlü modacıya sürpriz parti