Bursa'da dans rüzgarı

Çeşitli dans organizasyonlarına ev sahipliği yapan Bursa bu kez Işıl Sözügüzel Akademi'nin organizasyonu Nev-i Çeşni'de gerçekleşen Lozenge Dance Competition dans yarışması bugün startını verdi.

ERSEL NALBANT/BURSADA BUGÜN
Çeşitli dans organizasyonlarına ev sahipliği yapan Bursa bu kez Işıl Sözügüzel Akademi'nin organizasyonu Nev-i Çeşni'de gerçekleşen Lozenge Dance Competition dans yarışması bu gün startını verdi.
İnternational Dance Organization (Uluslar arası Dans Organizasyonu IDO), Türkiye Dans Sporları Federasyonu, (TDSF) ve Dünya Dans Federasyonu tarafından onaylanan Lozange Dans Yarışmasına yaklaşık 600 dansçı katıldı. 3 gün sürecek olan yarışmanın ilk gününde İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Ankara, Mersin ve Trabzon başta olmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) den katılan yarışmacılar, 'Bale, Modern Dans daki hünerlerini sergilediler. Bursalıların da izleyici olarak yoğun ilgi gösterdiği yarışma gün sonuna dek devam etti. Yarın ise ilk etabın ödül töreninin gerçekleşecek. Pazar günü ise yarışmanın ikinci etabı gerçekleşecek olan Hiphop ve Couple dansları ile dans yarışmaları ile son bulacak.

Eklenme: 2022.03.25 14:28
Son Güncellenme: 2022.03.25 15:51
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Osman ile Özcan onuruna görkemli gece
Osman ile Özcan onuruna görkemli gece