Bursa Cemiyet ve İş hayatının tanınmış isimleri sanata renk verdi...

Otizm Farkındalık Ayı etkinlikleri çerçevesinde Bursa'nın önemli isimlerinin Dolunay Sanat Atölyesi'nde boyayadıkları porselen tabaklar iyiliğe dönüşüyor. Proje kapsamında gerçekleşecek sergi ile satışa sunulan tabaklardan elde edilecek gelir, Renk Otizm Derneği'ne bağışlanacak.

ERSEL NALBANT/BURSADABUGUN.COM
boyayadıkları porselen tabaklar iyiliğe dönüşüyor. Proje kapsamında gerçekleşecek sergi ile satışa sunulan tabaklardan elde edilecek gelir, Renk Otizm Derneği'ne bağışlanacak.
Esra Yalçın Marka İletişimi imzası taşıyan, Renk Otizm Derneği ve Dolunay Sanat Atölyesi'nin işbirliği ile gerçekleşecek sosyal sorumluluk projesi "Sanata Renk Ver" ile Bursa cemiyet ve iş hayatının tanınmış isimleri porselen tabaklara duygularını yansıttı.
Otizmli bireylerin sosyal ve mesleki hayata aktif katılımlarının temini için otizmli gençlerimize mesleki eğitim verecek olan Renk Otizm Derneği'ne destek olmak ve ülkemizde otizme farkındalık yaratmak adına oluşturulan proje de düzenlenecek workshop ile proje gönüllüleri bir araya geldi. Dolunay Sanat Atölyesi ev sahipliğinde gerçekleşecekn boyama workshopunda Şule Uyar, Pınar Akıt, Neşe Üstenci, İpek Özcan, İncifer Egel, İlkay Akbaş, Gülçin Güleç, İdil Dikencik, Fatoş Sözüçetin, Sedef Ergin, Nilgün Ete, Şukufe Gökçen, Ahu Çokkardeş, Sevda Besler, Vehbi Varlık, Naci Şahin, Haluk Hısımcıl, Mehmet Aksöz, gibi önemli isimler boyadıkları tabaklar ile projeye katkı sağladı.
Sergi 1 Nisan'da Korupark AVM'de
1 Nisan 2016 tarihinde Korupark AVM'de düzenlenecek "Sanata Renk Ver" sergisi ile tasarlanan porselen tabaklar sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Sergide satışı gerçekleşen tabaklardan elde edilecek gelir Renk Otizm Derneği'ne bağışlanacak.

Eklenme: 2016.03.02 14:52
Son Güncellenme: 2016.03.02 15:14
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

BUSADER'in Cumhuriyet coskusu
BUSADER'in Cumhuriyet coskusu