BUİKAD 'ın Çanakkale çıkarması...

Üyeler arası ilişkileri güçlendirmek, diğer şehirlerdeki iş kadınları ile işbirliği ve sinerjiyi arttırmak amacı ile gerçekleştirilen "İş Gezilerinin" 4. Sü  Kütahya, Eskişehir ve Ankaradan sonra Çanakkale iline yapıldı.   Ç

Üyeler arası ilişkileri güçlendirmek, diğer şehirlerdeki iş kadınları ile işbirliği ve sinerjiyi arttırmak amacı ile gerçekleştirilen "İş Gezilerinin" 4. Sü  Kütahya, Eskişehir ve Ankaradan sonra Çanakkale iline yapıldı.
Çanakkalede ki iş kadınları ile Seramik Müze salonunda biraraya gelerek;Buikad ve faaliyetlerini tanıtan dernek daha sonra ordaki iş kadınları birebir görüşmeler yaptılar.  Gezinin 2. Gününde Çanakkale Şehitlik abidesi, gelibolu ve çevresini gezen Buikad üyeleri duygusal saatler yaşadılar.
Buikad Yönetim Kurulu Başkanı İpek Yalçın "Projelerimiz hakkında bilgiler verdiğimiz bu iş geliştirme gezileri & ziyaretlerinde amaçkarşılıklı iş geliştirme gücünü arttırmak ve kadın istihdamının geliştirilmesine dönük tüm oluşumlara katkı sağlamaya çalışmaktadır. Ekonomiden sosyal hayata kadının güçlenmesi ve tüm platformlarda iş birliktelerinin artması amaçlanarak başladığımız bu iş gezilerine devam edeceğiz. Dedi.

 

Eklenme: 2016.04.05 14:35
Son Güncellenme: 2016.04.05 14:38
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Mustafa-Merve Hotaşlı çiftinin oğlu Emir'e g...
Mustafa-Merve Hotaşlı çiftinin oğlu Emir'e g...