Annelerin renkli buluşması...

TAD (Türk Anneler Derneği) Bursa Şubesi'nin Çubuklu Et'de gerçekleşen Nisan ayı olağan toplantısının konukları Yoga Eğitmeni Burçin Köseoğlu ve Nefes Koçu Gamze Balçak Çelikcan oldu.

ERSEL NALBANT/BURSADABUGUN.COM
TAD (Türk Anneler Derneği) Bursa Şubesi'nin Çubuklu Et'de gerçekleşen Nisan ayı olağan toplantısının konukları Yoga Eğitmeni Burçin Köseoğlu ve Nefes Koçu Gamze Balçak Çelikcan oldu.
TAD üyeleri Nisan ayı toplantısı için Çubuklu Et'de gerçekleşen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.  Yoğun bir katılım ile gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan TAD Başkanı Hande Gençosman, gerçekleştirmiş oldukları etkinlere değinerek gelecek programları hakkında üyelere bilgi sunarak katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu. Kahvaltı sonrası üyeler beden, tuh ve zihin sağlığı için önce nefes eğitimi alarak ardından Yoga Eğitmeni Burçin Köseoğlu eşliğinde Çubuklu Et'in bahçesinde yoga yaptılar. Elele Gelişim Atölyesi Profesyonel Nefes Koçu Gamze Balçak Çelikcan üyelere nefes eğitimi hakkında bilgiler sunarak doğru nefes alma yöntemlerini uygulamalı olarak gösterdi. Nefes alıp vermenin hayatta kalmamızı sağlayan en önemli aktivite olduğunu ifade eden Çelikcan, 'Doğru nefes alıp vermek üzerinde konuşulacak en önemli konuların başında gelmektedir. Doğru nefes almazsanız; zihinsel, bedensel, duygusal ve ruhsal bütünlüğünüz bozulur. Teknolojinin hızlandırdığı hayatımızda, her şeye yetişmeye çalışmanın üzerimizdeki yarattığı baskı ve stres, maddi ve manevi birçok zorluğun yaşamımıza getirdiği korku nefes alışkanlıklarımızda değişimler oluşturuyor ve nefesin, akciğerlerin sadece üst bölgesinde, hızlı ve sığ hale gelmesi ile huzursuz, mutsuz ve öfkeli kişiler haline geliyoruz 'diye konuştu.  Doğru nefes alma tekniklerinden sonra anneler Çubuklu Et'in bahçesinde Yoga Eğitmeni Burçin Köseoğlu eşliğinde yoga yaparak keyifli ve zinde bir güne imza attılar. Toplantı sonunda katılımlarından dolayı Yoga Eğitmeni Burçin Köseoğlu ve Nefes Koçu Gamze Balçak Çelikcan'a TAD Bursa Şube Başkanı Hande Gençosman tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Eklenme: 2016.04.11 08:52
Son Güncellenme: 2016.04.11 09:14
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Serkan Kaya, Bursalıları mest etti
Serkan Kaya, Bursalıları mest etti