Temiz su onların da hakkı!

13 Eylül 2014, 20:00 Sheraton Bursa Hotel
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
Starwood Hotels & Resorts Çalışanları UNICEF Bağış Kampanyası

Road to Awareness 2014

Tüm dünyada aynı anda düzenlenen, Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. ve UNICEF 'in ortak çalışması olan Road to Awareness - Unicef and Starwood Hotels & Resorts bağış kampanyası ile her yıl farklı bir proje belirleniyor. Road to Awareness 2014 yılı projesi ile Somali'nın kentsel ve kırsal alanlarında yoksulluk içinde yaşayan 2.1 milyon kişiye sürdürülebilir güvenli su ve sanitasyon hizmetlerini sağlamak için bu yıl 700.000 doların üzerinde bağış toplanması hedefleniyor.

Biz de bu yıl Sheraton Bursa ve Aloft Bursa Otelleri olarak 13 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'da Aloft Bursa'da gerçekleşecek bir etkinlik düzenliyoruz. DJ Furkan Kozanlı ve Cosmic Band'in sahne alacağı ve tüm gelirin UNICEF'e bağışlanacağı Road to Awareness 2014 etkinliğimize, konuya duyarlı herkesi hem eğlenmek hem de bizleri bu anlamlı projede desteklemek için davet ediyoruz!

Road to Awareness hakkında:

Road to Awareness, Starwood Hotels & Resorts ve UNICEF arasında her yıl gerçekleşen ve Avrupa, Afrika ve Ortadoğu genelinde Starwood çalışanlarının UNICEF'in projeleri için gerçekleştirdiği bir bağış kampanyasıdır. 2008 yılındaki lansmanından bu yana, Starwood çalışanlarının büyük katkıları ve destekleri ile 3.2 milyon dolardan fazla bağış toplanmıştır.

Starwood Hotels & Resort hakkında:

Starwood Hotels & Resorts Worldwide , Inc yaklaşık 100 ülkede, 1.200 oteli, sahip olduğu ve yönetim kadrosuyla 181,400 çalışanı ile dünyanın önde gelen otel ve eğlence şirketlerinden biridir. Starwood dünyaca ünlü markaları ile otel, tatil köyü ve konutların tam entegre sahibi, işletmecisi ve franchise'dır; St. Regis®, The Luxury Collection®, W®, Westin®, Le Méridien®, Sheraton®, Four Points® by Sheraton, Aloft®, and ElementSM. Şirket, üyelerinin konaklamalarını paraya çevirebilecekleri, satışa kapalı tarihler olmadan oda ve uçuşlarını upgrade edebilecekleri, sektörün önde gelen sadakat programlarından birine sahip, Starwood Preferred Guest (SPG). Starwood ayrıca dünya standartlarında tatil öncü sağlayıcısı villa tarzı tatil köyleri ve Starwood markalarına ayrıcalıklı erişim sağlayan Starwood Vacation Ownership, Inc'inde sahibi. Daha fazla bilgi için lütfen www.starwoodhotels.com 'u ziyaret ediniz.

Detaylı basın bilgi için:

Seda Yadil - Pazarlama Koordinatörü

seda.yadil@sheraton.com

Tel: 0224 300 16 16   

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın