Siesta Meşeli Park MABEL MATİZ ile yaza merhaba diyor!

03 Mayıs 2014, 22:30 Siesta Meşeli Park
İzleyici Kitlesi

18 yaş ve üzeri için uygun

  • Etkinlik Detayları
Açıldığı günden beri ünlü sanatçıları sahnesinde misafir eden Siesta Meşeli Park canlı sahne performansları özel sesleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor.

Enbe Orkestrası ile oldukça güçlü bir açılış yapan mekan iş hayatının tam kalbinde yer alan organize sanayi bölgesinde bulunuyor. Bu güne kadar Enbe Orkestrası,Six Pack Grubu,Mehmet Erdem ve Jehan Barbur'u ağırlayan mekan şimdide "yaza merhaba partisi" ile Mabel Matiz'i ağırlamaya hazırlanıyor.

Siesta Meşeli Park açıldığı günden beri tarzını belirlediği ve çizgisinden ödün vermeyeceğini,canlı performansları da zaman zaman yapacağını ama esas olarak hafta sonları sadece 70 ler 80 ler 45 likleri çalarak misafirlerine özel  menüsü,   şarap koleksiyonu ve mimarisi ile güzel bir hafta sonunu şahane müzikler eşliğinde sohbet ederek  geçirmelerini sağlıyor.

1200 mt² lik mekanın 480 metrekaresi terastan ve 250 metrekaresi de kış bahçesinden oluşuyor. Yaza merhaba dediğimiz teras kısmında 800 misafiri rahatlıkla ağırlayabilecek olan mekan teras açılışını  3 Mayıs Cumartesi akşamı Mabel Matiz ile yapıyor. Farklı yorumu ve sesi ile hızlı bir çıkış yapan sevilen sanatçı Bursalılar ile yaza merhaba diyecek.Bu özel gece için mekan rezervasyonların ve ilginin şimdiden oldukça yoğun olduğunu belirtiyor.

Yaz boyu bir çok organizasyon ile Bursalıları ağırlayacak olan Siesta Meşeli Park sevilen bir çok ünlü sanatçıyı sahnesinde ağırlamaya devam edecek. Geniş ve rahat teras bölümü ile misafirlerine yazın keyfini doyasıya yaşatacak olan mekanın tüm organizasyonlarını Siesta Meşeli Park'a ait sosyal ağlardan takip edebilirsiniz ve detaylı tüm bilgileri buradan alabilirsiniz.
 

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın