Sheraton Bursa'da yeni yıl partisi

31 Aralık 2014, 19:30 Sheraton Bursa Hotel
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
Sheraton Bursa'da 2015'e girerken eğlenceye doyun!

Sheraton Bursa Hotel, İrfan Özata ve Orkestrası, zengin yılbaşı menüsü, canlı dj performansı ve çocuklar için özel yılbaşı balosu ile tüm misafirlerine eğlence dolu bir gece yaşatmaya hazırlanıyor

Bursa'nın yeni buluşma mekanı Sheraton Bursa, yeni yılı eğlence dolu bir program ile karşılayacak. Zengin yılbaşı menüsü, İrfan Özata ve Orkestrası'nın birbirinden keyifli müzikleri, dj performansı, canlı şovlar ve çocuklar için özel yılbaşı balosu ile hem otel hem de Bursalı misafirler için eğlenceli bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.  

Sheraton Bursa Hotel'de saat 19.30'da karşılama kokteyli ile başlayacak yılbaşı programı, 2015'in ilk saatlerine kadar İrfan Özata ve Orkestrası'nın canlı müziği, ardından dj performans ve oryantal dans şovu ile devam edecek. 

Yılbaşı menüsünde meze tabağı, turp otlu krep içinde vişneli bıldırcın, pembe biber ile marine edilmiş fırında bonfile, kestaneli panna cotta, özel sunumu ile limon sorbe ve gecenin sonunda sucuk ekmek & çorba ikramı olacak. Fiyat: Kişi başı 325 TL.
Konaklama + yılbaşı yemeği + geç kahvaltı kişi başı 519 TL, iki kişi ise 819 TL.


Sheraton Bursa çocuklu aileleri de unutmadı!  
Saat 19.30-04.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan çocuk yılbaşı balosunda, çeşitli animasyon gösterileri, oyunların ardından isteyen çocuklar kendileri için hazırlanan özel bir alanda uyuyabilecekler. Menüde ise çocukların sevecekleri açık büfe ikramlar ve limitsiz meyve suyu yer alacak. Fiyat: 0-6 yaş ücretsiz, 7-12 yaş 75 TL.  
 

Rezervasyon için (0224) 300 16 16 nolu telefon numarasından ya da sales.bursa@sheraton.com adresinden otele ulaşılabilir. Fiyatlara KDV dahildir

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın