8 Mart Dünya Kadınlar Günü Zafer Plaza AVM' de kutlanıyor...

08 Mart 2014 - 16 Mart 2014 Zafer Plaza
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
Bursa'nın İlk Alışveriş ve Yaşam Merkezi Zafer Plaza'nın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel düzenlediği etkinliklere katılarak keyifli saatler geçirmeniz için hepinizi Zafer Plaza'ya bekliyoruz.

Bursa'nın Kadın Yüzü Sergisi'nden "Hayatın İçindeki Kadınlar"
Güney Özkılınç, Deniz Dalkılınç ve Dr. Ceyhun İrgil tarafından hazırlanan bu sergi aylarca süren bir çalışmanın size yansıyan yüzüdür. "Bursa' nın Kadınları" dediğimiz bu portreler Bursa'da ve Bursa'dan ülkemize, dünyaya artı değer yaratan Hayatın İçindeki Kadınlar'ın öyküsüdür.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde saat 15:00'de gerçekleşecek olan sergi 16 Mart Pazar akşamına kadar izlenime açık kalacaktır.

Devlet Tiyatroları Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri 1. Tiyatro Festivali Kortej Yürüyüşü Molası...
Bursa Uluslararası Balkan Ülkeleri Tiyatro Festivali kapsamında AVP Tiyatro'sundan hareket edecek olan Büyükşehir Belediye Bandosu, Konuk Ekipler, Bursa'daki özel tiyatro grupları, Devlet Tiyatrosu Sanatçıları ve Türk Kadınlar Birliği Bursa Şubesi Üyelerinin yer aldığı Kortej 8 Mart Cumartesi günü saat 17:00'de Zafer Plaza'da misafir edilecek.

"Kadının Çağdaş Sanattaki Yüzü" Resim Sergisi...
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel, Final Okulları öğrencileri öğretmenleri gözetiminde hazırladıkları resimleri 8 Mart Cumartesi günü saat 17:30'da Türk Kadınlar Birliği Bursa Şubesi üyeleri ile birlikte gerçekleştirecekleri açılış töreni ile Zafer Plaza AVM ziyaretçilerinin izlenime sunacaklardır.

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın