15 Eylül Kıraathanesi

12 Şubat 2015 - 14 Şubat 2015 PodyumPark
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
15 Eylül Kıraathanesi Bursa'da Caz Rüzgarı Estirmeye Hazırlanıyor

İlk olarak 2008 yılında Alaçatı'da açılan ve ardından Çeşme Marina'da 2014 yılında açılan ikinci mekanıyla başarı grafiğini yükselten 15 Eylül Kıraathanesi Bursa'da açılıyor. 2010 yılından beri Alaçatı Jazz Rüzgarı'nı düzenleyen 15 Eylül Kıraathanesi bugüne dek 200'e yakın performansa ev sahipliği yaptı.
Ataevler Podyumpark'ta bulunan 15 Eylül Kıraathanesi ilk olarak 12 Şubat akşamı duayen müzisyen İlham Gencer'i ağırlayacak. İlham Gencer Quartet cazseverlere muhteşem bir gece yaşatırken iyi yemek ve müzik aynı tabakta buluşacak.
15 Eylül Kıraathanesi'nin 13 Şubat akşamı ise konuğu Ayça Gündüz Latin Jazz Quintet olacak. Latin jazz tınılarının yükseleceği gecenin ardından 14 Şubat Sevgililer Günü'de Sanem Kalfa Quartet unutulmaz bir geceye imza atacak.
15 Eylül Kıraathanesi Şubat ayı boyunca Bora Uzer, Şenova Ülker ve Sibel Tüzün'ü de iyi müzik sevenlerle buluşturacak. Her salı ve çarşamba akşamı ise Ayça Gündüz ve Devrim Yeşilpınar Jazz duo olarak sahne alacak. Cuma-Cumartesi geceleri ise müzik yine Ayça Gündüz'ün latin jazz yorumuyla devam edecek. 15 Eylül Kıraathanesi pazar günleri ise "Kahvaltıda Jazz by Q art" konseptiyle pazar günlerine iyi bir başlangıç yapmak isteyenlere bir ziyafet sunacak. 15 Eylül Kıraathanesi'ne 0 537 780 00 60 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılabiliyor ve podyumda.jazzruzgari.com adresinden ulaşılabiliyor. 

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın