12'nci Kalite ve Başarı Sempozyumu

18 Nisan 2014 - 19 Nisan 2014 Almira Hotel
İzleyici Kitlesi

Genel izleyici kitlesi

  • Etkinlik Detayları
Bu yıl 12'incisi düzenlenecek olan 'Kalite ve Başarı Sempozyumu' 18-19 Nisan tarihlerinde 'Yolculuk Nereye?' temasıyla yapılacak.

Kültürpark'taki BUSİAD Evi'nde Sempozyumun tanıtım toplantısına KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, Bursa Kalite Ödülü Yürütme Kurulu (BKÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek ve kalite ödül sürecinde saha ziyaretine kalan firma ve kuruluşlar katıldı. 2003 yılından bu yana her yıl KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD işbirliğinde Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi, Uludağ İhracatçı Birlikleri ve AIESEC desteği ile 18-19 Nisan 2014 tarihlerinde Almira Otel'de düzenlenecek 12. Kalite ve Başarı Sempozyumu'nda "Yolculuk Nereye?" ana teması ele alınacak.

12. Kalite ve Başarı Sempozyumu'nda 'Yolculuk Nereye?' sorusuyla gelecek kuşaklara yaşanabilir bir ortam bırakmak amacıyla özel ve kamu sektörleri ile bir araya geldiklerini ifade eden KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, "Teknoloji, yenileşim, çevre, eğitim, insan kaynakları, gönüllülük sistemi geleceği öngörmek için uzman konuklar sempozyumda yer alacak. BUSİAD ile birlikte düzenlediğimiz bu sempozyum Bursa'nın önemli bir marka etkinliği hale geldi. Her zaman söylediğimiz gibi ödül hiçbir zaman bir amaç değil, mükemmelik yolunda bir araçtır" diye konuştu.

Her sene 3 bin kişinin üzerinde katılımcının olduğunu ifade eden BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, her geçen sene artan katılımcıların kendilerine gurur verdiğini söyledi. Baylan, "Gelişmek ve daha ileri gitmek için bir takım modellerin dünya üzerinde değiştiğini görüyoruz. Sempozyuma katılanlarda 'Yolculuk Nereye' teması altında uzmanlardan bu konu hakkında fikir almış olacaklar" dedi.

Yaklaşan Etkinlikler

Bursa’da önümüzdeki günlerde düzenlenen etkinliklere ulaşın