Konya'da öğretmenden öğrenciye cinsel istismar

Konya'da bir lisede görev yapan 55 yaşındaki öğretmen M.K, öğrencisi 14 yaşındaki S.D'ye cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. Kız çocuğu S.D'nin uzak durmaya çalıştıkça, tacizlerine WhatsApp ve Instagram'dan mesaj yoluyla devam ettiğini anlatan anne N.D, "Okulda da el hareketiyle cinsel istismarda bulununca, kızım durumu bize söyledi. Biz gerekeni yapıp, savcılığa ve okul idaresine şikayette bulunduk." dedi.

"BANA ÖZEL OLDUĞUNU SÖYLEDİ"
Soruşturma kapsamında ifadesi alınan S.D, "M.K. hocamız, bir öğretmenden özel ders almak istediğimi söylediğimde, bana yardımcı olmak için cep telefonu numaramı almıştı. Sonrasında hoca, bana 3 ay kadar önce mesaj yazmaya başladı. Bana 'Ne yapıyorsun prenses, ders mi çalışıyorsun?' gibi şeyler yazıyordu. Hocanın, başka öğrencilere mesaj yazdığını duymadım. Bana özel olduğunu söyledi." ifadelerini kullandı.

"HOCA LAFINI KALDIRSAK MI?"

M.K'nin kendisine, "Hoca lafını kaldırsak mı?" dediğini anlatan küçük çocuk, "Ben, öğretmen öğrenci ilişkimiz olduğunu söyledim ama o bana sevgili olmak istediğini yazıyordu. Ona evli olduğunu, böyle bir şey olmayacağını yazdım. O da bunun engel olamayacağını yazdı." diye konuştu.

Eklenme: 2024.04.25 13:01
Son Güncellenme: 2024.04.25 13:03
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatmaya...
Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatmaya...