Evdeki 'öteki kadın' kocası çıkmıştı! Ünlü televizyoncunun ifadesi şoke etti

Türkiye'nin gündemine oturan televizyoncunun başına gelen 'öteki kadın' skandalıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Televizyoncu A.B, yaşadıklarını İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'yla paylaştı. Mühendis eşi K.B'nin kadın kıyafetleri giyip makyaj yaparak 5 yaşındaki çocuklarıyla bu kılıkla oynaması nedeniyle 'anne babanın çocuklara zarar verecek şekilde davranması' ve 'nitelikli cinsel taciz' suçları kapsamında suç duyurusunda bulunan A.B, ifadesinde mağdur olan kişinin 5 yaşındaki çocukları olduğunu vurguladı. İşte Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişmeler...

İŞTE TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU OLAY

İstanbul'da kadın televizyoncu A.B, dolabındaki iç çamaşırları ve kıyafetlerinin yerlerinin sürekli değiştiğini görünce bir yazılım firmasında mühendis olan eşi K.B'nin kendisini aldattığını düşündü. Çiftin 2015'de dünyaya gelen çocuğu annesine, 'Bu eve sen yokken bir kadın geliyor' dedi. Kuşkulanan A.B, eşyalarının üzerinde ayrıca kuru temizleme etiketleri bulunduğunu da fark edince yatak odasına gizli kamera yerleştirdi. Kamera görüntülerini izleyen ünlü televizyoncu gözlerine inanamadı.

A.B., kamera görüntülerini izleyince şok geçirdi. Kendisine ait kadın iç çamaşırı ve kıyafetlerin bizzat kocası K.B tarafından giyildiğini tespit etti.

Görüntülerde aynı zamanda makyaj yapan ve peruk takarak kadın kılığına giren K.B.'nin, 5 yaşındaki çocuklarıyla bu kılıkta oyun oynadığı ortaya çıktı.

Eklenme: 2020.11.11 12:58
Son Güncellenme: 2020.11.11 13:19
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Dünyanın en iyi sokak lezzetleri belli oldu!...
Dünyanın en iyi sokak lezzetleri belli oldu!...