TAD yeni yılın ilk toplantısnı yaptı....

TAD (Türk Anneler Derneği) Bursa Şubesi'nin Gönlüferah Otel'de gerçekleşen Ocak ayı olağan toplantısının konuk konuşmacısı Bioenerji Uzmanı Havva Şahin oldu.

ERSEL NALBANT/BURSADABUGUN.COM
TAD (Türk Anneler Derneği) Bursa Şubesi'nin Gönlüferah Otel'de gerçekleşen Ocak ayı olağan toplantısının konuk konuşmacısı Bioenerji Uzmanı Havva Şahin oldu.
TAD (Türk Anneler Derneği) Bursa Şubesi yılın ilk toplantısını Gönlüferah Otel'de gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan TAD Başkanı Hande Gençosman, Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi'nin Aralık ayında gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında hazırladığı sunum eşliğinde bilgiler verdi. Yılbaşı öncesi gerçekleştirdikleri kermese olan katılımdan dolay duydukları memnuniyeti dile getirerek yeni yıla enerji depolayarak girdiklerini ve yeni sosyal sorumluluk projeleri ile 2016'ya giriş yapacaklarının müjdesini verdi.
TAD Ocak ayı toplantısının konuğu Havva Şahin bioenerji ve yaşam koçluğu hakkında konuklara bilgiler sundu. Havva Şahin affetmenin büyük bir erdem olduğuna vurgu yaparak konuklara balonlar dağıtarak; içlerindeki kızgınlıkları balonlara üflenmesini daha sonra ise onları affetmek adına balonların patlatılmasını istedi. Kahkaha terapisi, kişilik testi ve uzaktan enerji gönderme teknikleri ile Havva Şahin bioenerji hakkında bilgileri konuklarla uygulamalı olarak paylaşarak etkili bir sunuma imza attı. Şahin konuşmasının ardından üyelerin bioenerji  hakkında merak ettikleri soruları cevaplandırdı. Toplantı sonunda katılımlarından Bioenerji Uzmanı Havva Şahin'e TAD Bursa Şube Başkanı Hande Gençosman tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Eklenme: 2016.01.08 08:40
Son Güncellenme: 2016.01.08 08:51
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Bursa'da  Rubato rüzgarı
Bursa'da Rubato rüzgarı