Pınar Yeniyiğit

Pınar Yeniyiğit

iletisim@bursadabugun.com

Bir şey söyle İsmet Karaca...!

2021.01.12 08:58 - Son Güncellenme: 2021.01.12 08:58
A

Ortalık CHP Bursa'da yaşanan taciz ve de ahlaksızlık haberleriyle yıkılıyor...

Her biri birbirinden çirkin, tüyler ürpertici görüntüler ulusal TV'lerin ekranlarında

İbret-i alem olsun diye vatandaşın gözüne sokuluyor.

Tüm bu çirkinlikler her yandan - yönden kesimce sosyal medyada çok sert bir dille eleştiri yağmuruna tutuluyor.

Ana muhalefet partisinin Bursa İl Başkanlığında ardı arkası kesilmeyen skandallara ve yöneticilerinin sessizliğine tepki gösteren çok sayıda CHP'li seçmen, içini Twiter'da, Facebook'da döküyor.

Ve fakat CHP'nin Bursa İl Başkanı İsmet Karaca şöyle medyanın karşısına çıkıp da enine boyuna, başta partililerin ve de kamuoyunun soru işaretlerini giderebilecek  bir açıklama yapıp akıllardaki suallere açıklık getirmiyor.

Peki il başkanlığını yürüttüğü CHP Bursa'da vuku bulan ve ardı arkası kesilmeyen skandal haberler karşısında ne yapıyor İsmet Karaca?

Bir kız evladı annesi olarak tüylerimin diken diken olduğu CHP Osmangazi'nin bir genç kızı taciz eden İlçe Başkanı ile ilgili çirkin olay için adeta savunmaya geçip "Kız Reşitti" diyebiliyor mesela...

Bitmedi;

Kendisinin danışmanı olduğunu bir süre önce sosyal medyada yaptığı duyuru ile cümle aleme ilan eden, genç bir kadınla yaptığı sosyal medya görüşmesinde adeta çırılçıplak soyunan parti üyesi Rafet Yurdakul için de sadece iki kelam edebiliyor...!  

Bu kez  ne diyor  sizce ismet Karaca ...?

Tahmin edeceğiniz üzere o çirkin, o sapkın, o iğrenç görüntülerin sahibi Rafet Yurdakul'un  kendisinin yanında çalışmadığını yine sadece yazılı olarak belirtip "Danışmanım değildir" diyebiliyor.

Tabi  malumunuz  yüz kızartıcı  görüntülerin sahibi utanmaz arlanmaz Rafet Yurdakul da İl  Başkanının iki   kelime ve  de toplamda altı hece  inkar cümlesinin ardından  bir açıklama yapıyor ve "İroni yaptım, danışman olmadım" diyerek Başkanı   Karaca'yı mecburen  doğruluyor.

Hakikaten şaka gibi...

Amma  velakin öyle böyle değil; okkalı ve de iğrenç bir şaka!

Koskoca CHP'nin demokratik bir seçimle delegasyon tarafından  seçilmiş il Başkanı çok sayıda  basın açıklamasında yanında olduğu  fotoğraflanan çıplak görüntülerin sahibinin  danışmanı  olmadığını  sadece yazılı bir beyanla ifade edince ve o sapkın kişi  de bu  ifadeyi  onaylayınca bu rezalet konu kapanıyor mu?

Ya da  tacizci ilçe  başkanın  watshapta her biri birbirinden utanamaz cümlelerine maruz kalan genç kız için 'Reşitti' deyince Başkan Karaca, iğrenç olay skandal  olma boyutundan çıkıyor mu?

 Hayır kuşkusuz...

Pek tabi ki ahlaksızlığın dini, ırkı, cinsiyeti ve de partisi olmaz, olamaz.

Taciz, istismar gibi çirkin olaylar da sadece CHP'ye etiket gibi yapıştırılamaz.

Ve de hali hazırda parti örgütünden edindiğim bilgiye göre CHP İL Başkanı İsmet Karaca göreve geldiğinden bu güne değin sapkın görüntülerin sahibi Rafet Yurdakul'a bir danışmanlık görevi de bahşetmemiş.

Gelelim mevzunun bugünkü boyutuna;

 Tüm bu yaşananlardan sonra CHP İl Başkanı Karaca'dan beklenti;

-Bıktık artık bu haberleri duymaktan işitmekten...

-Temizleyin artık Atatürk'ün Partisi CHP'yi bu tür çirkinliklerden....

Diyerek sosyal medyada adeta bas bas bağıran vatandaşın ve CHP seçmeninin karşısına çıkıp

, ana muhalefet partisinin Bursa örgütünde yaşananların perde arkasını bir bir anlatıp suskunluğunu bozması ...

Örneğin ekibini yanlış donanımsız insanlardan seçmiş diyenlere ayrıntılı bir açıklama yapıp personel tercihlerinde yanılmadığını ispat etmesi...

Velhasıl kamuoyunun CHP İl Başkanı Karaca'dan beklentisi besbelli;

Konuşması, yani bi şeyler söylemesi...

Amma velakin tüm soru işaretlerine net yanıt olacak bi şeyler...!


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları