Zıpkınla balık avlamak için daldı, ölü bulundu

Zıpkınla balık avlamak için daldı, ölü bulundu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, zıpkınla balık avlamak için denize açılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 29 yaşındaki banka çalışanı Okan Karadaş için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

2013.05.02 10:53 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:25 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Zıpkınla balık avlamak için daldı, ölü bulundu

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, zıpkınla balık avlamak için denize açılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan bankacı 29 yaşındaki Okan Karadaş'ın Küçük Tavşan Adası yakınlarında cesedi bulundu.

Bir bankanın Bodrum Şubesi'nde çalışan Okan Karadaş, dün saat 13.00 sıralarında kendisiyle aynı yaşta olan amcasının oğlu Sercan Karadaş ile zıpkınla balık avlamak için Gündoğan Beldesi'ne gitti. İkili, Kızılburun Mevkii'nde dalış yaptı. Bir süre sonra sudan çıkan Sercan Karadaş, kuzenini göremeyince meraklandı. Bir süre bekleyen Sercan Karadaş, kuzeninin gelmemesi üzerine başına bir şey gelmiş olabileceğinden şüphelenip durumu jandarma ve sahil güvenlik ekiplerine bildirdi.

Bölgedeki balıkçılar ve sahil güvenlik ekipleri, Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'ndan gelen SAT komandoları ve yakınlarının katıldığı arama çalışması başlatıldı. 25 metre derinlikte Karadaş'ın zıpkını bulundu, ancak tüm aramalara rağmen kendisine ulaşılamadı.

Havanın kararması nedeniyle ara verilen arama- kurtarma çalışmalarına bugün sabah saatlerinde 10 balıkçı teknesi ve Sahil Güvenlik dalgıçları ile tekrar başlandı. Sahil güvenliğe ait bir helikopter de arama çalışmalarına havadan destek verdi. Karadaş'ın cesedi, saat 08.00 sıralarında, dalış yaptığı yerin 1 mil kadar açığındaki Küçük Tavşan Adası yakınında su yüzeyinde bulundu.

Karadaş'ın Sahil Güvenlik botuna alınan cesedi, Gündoğan Beldesi Limanı'na çıkartıldı. Burada cenaze aracına aktarılan Karadaş'ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Karadaş'ın cesedi götürülürken, limanda bekleyen babası İbrahim Karadaş ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.05.02 10:53 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:25 - HABER MERKEZİ
A