Yönetimde diyaloğ bozukluğu yok

Yönetimde diyaloğ bozukluğu yok

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Yönetim Kurulu olarak ilk günkü gibi aynı heyecan ve şevkle görevlerinin başında olduklarını belirterek "Basında çıkan 'başkan, asbaşkan ve yönetim kurulu arasında diyalog bozukluğu var' şeklindeki haberler Aralık ayında yapılacak olan Mali Genel Kurul'a seçim maddesi koydurmak isteyenlerin bir düşüncesi olarak değerlendiriyoruz" dedi.

2012.10.13 14:39 - Son Güncellenme: 2012.10.13 14:39 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Yönetimde diyaloğ bozukluğu yok

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yener, Trabzonspor olarak iyi bir durumda olduklarını kaydederek "Haklı olduğumuz konularda da kulübün haklarını sonuna kadar savunuyoruz. Bundan sonra savunmaya devam edeceğiz. Şike sürecinde bir takım sıkıntılar yaşandı ama şuanda her şey yolunda. Yönetim Kurulu olarak uyumlu bir şekilde çalışıyoruz" diye konuştu.
Basında çıkan "Başkan, asbaşkan ve yönetim kurulu arasında diyalog bozukluğu var" şeklindeki haberleri değerlendiren Yener "Bu haberlerin aralık ayında yapılacak olan Mali Genel Kurul'a seçim maddesi koydurmak isteyenlerin bir düşüncesi olarak değerlendiriyoruz. Seçim belirlenen tarihte yapılacaktır. Seçim bizim aklımızda olmayan bir konudur. Yapılan haberleri maksatlı ve asılsız olarak görüyoruz. Uyumsuzluk ve diyalog bozukluğu söz konusu değildir. Böyle bir şeyin olmasını gerektirecek bir durum da yoktur. Aralık ayındaki Mali Genel Kurul'a seçim maddesi koydurmak isteyenler bu niyetlerinden bu düşüncelerinden vazgeçmelidir. Hiç kimse böyle bir hesabın içine girmesin" ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.10.13 14:39 - Son Güncellenme: 2012.10.13 14:39 - HABER MERKEZİ
A