Yoncadır Kadın Derneği'nden İzmir'e yardım eli 

Yoncadır Kadın Derneği'nden İzmir'e yardım eli 

Bursa'da çok sayıda proje ile yüzlerce ihtiyaç sahibine destek olan Yoncadır Kadın Derneği İzmir'deki depremzedeleri de unutmadı. 

2020.11.05 23:06 - Son Güncellenme: 2020.11.05 23:10 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Yoncadır Kadın Derneği'nden İzmir'e yardım eli 

2 günde 200 depremzede aileye yetecek miktarda hijyen paketleri, dezenfektan, maske, ısınma ihtiyaçları için battaniye, çocuklar için oyuncak, hikaye ve boyama kitapları, sokaklarda yaşayan ve sahipsiz kalmış hayvanlar için 200 kg mama bağışı toplayan dernek üyeleri İzmir'e gitti.

İhtiyaç malzemeleri depremzedelere teslim edildi. 

 

Yoncadır Kadın Derneği ekibi Türkiye'nin dört bir yanından gelenlerin gösterdiği dayanışma ve İzmir'de görmüş oldukları birliğin, desteğin karşısında çok duygulandıklarını ifade ederken, depremzedelerin fiilen yanlarında oldukları için huzurlu olduklarını dile getirdi. 

Bursa'dan, farklı illerden ve yurt dışındaki bağışçılar vesilesiyle yardımların ulaşmasını sağlayan dernek ekibi bağışçılara hassasiyetleri, duyarlılıkları ve güvenleri için teşekkürlerini iletti. 

 

Dernek üyeleri bir daha bu acı günlerin tekrarının olmamasını dileyerek, depremde hayatını kaybedenlerin kederli ailelerine ve tüm İzmir halkına sabır diledi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.11.05 23:06 - Son Güncellenme: 2020.11.05 23:10 - HABER MERKEZİ
A