Yazıcı: Endişeye gerek yok

Yazıcı: Endişeye gerek yok

AS TV'de yayınlanan Markaj programına telefonla katılan Yeşil Beyazlılar'ın Başkanı İbrahim Yazıcı; "Bursaspor zirve takımı olmaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

2011.11.02 09:14 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor
A
Yazıcı: Endişeye gerek yok

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, son haftalarda alınan sonuçları değerlendirirken, kötü gidişatın biteceğini belirtti. Başkan Yazıcı; "Neticelerden memnun olan yok. Ancak daha iyi olacağız. Yeni bir seriyle bir anda çıkışa geçebiliriz. Takımımızda yeni oyuncular var ve uyum sorununu aşmaya çalışıyoruz. Bursaspor zirve takımı olmaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın ve endişe etmesin" açıklamasını yaptı.

FİYATLARI İNDİRDİK
Bütün meselenin birlik ve beraberliğin devam etmesi olduğunu belirten Yazıcı, taraftarın Atatürk Stadı'nı doldurmamasına da farklı bir şekilde yaklaştı. İbrahim Yazıcı; "Hangi kulüp geçen yılki fiyatların altına indi. Daha ne yapabiliriz bilmiyoruz. Açıkçası eski günlerimizi arıyoruz ve stadımızı dolduramıyoruz" dedi.

MUHAMMED GİTMEK İSTEDİ
45 maçtır penaltı kazanamamalarına da değinen Yazıcı; "Son karşılaşmada bile 2 penaltımız verilmedi. Biz de artık sitemizden açıklama yapmak zorunda kaldık" ifadesini kullandı. Muhammed Demir'in son günlerde Gaziantepspor'da patlama yapması ile ilgili de konuşan İbrahim Yazıcı; "Muhammed'i biz göndermedik. Kendi gitmek istedi ve gitmek isteyen futbolcuyu zorla tutamazsınız " ifadesini kullandı. Yazıcı Sercan ve Volkan'ın gitmesi kararının ise tamamen Ertuğrul Sağlam'ın tasarrufunda geliştiğini kaydetti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.11.02 09:14 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Alican Özbay
A