Yarış faciası!
Motor tutkunu iki gencin yarışı ölümle sona erdi.
2013.03.15 15:35 - Son Güncellenme: 2013.03.15 15:36 - Yaşam - HABER MERKEZİKocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde, motosiklet tutkunlarının yarışı, faciayla sonuçlandı. Aynı yöne hızla giderken motosiklerin birbirine çarpması sonucu 16 yaşındaki Aziz Korkmaz ve 33 yaşındaki Önder Yaman yaşamlarını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.
Kaza dün gece İzmit- Kandıra yolu Kocabayramlar Köyü sapağında meydana geldi. Motosiklet tutkunları olan Aşkın Güneş ve Önder Yaman gece buluştu. Aşkın Güneş arkasına Aziz Korkmaz'ı, Önder yaman da kız arkadaşı Sevda Fidan'ı alıp dolaşmaya çıktı. Bir süre sonra iki arkadaş, yolda birbirleriyle yarışmaya başladı. Aşırı hız ve manevralar yapan sürücülerden Önder Yaman, Kocabayramlar mevkiinden Kandıra yönüne dönen Aşkın Güneş'in motosikletine hızla çarptı. Kazada her iki motosikletin sürücüleri ve arkalarında oturanlar yola savruldu.
Kazada Aşkın Güneş'in arkasında oturan Aziz Korkmaz ile diğer motosikletin sürücüsü Önder Yaman kaza yerinde yaşamlarını yitirdi. Önder Yaman'ın arkasında oturan kız arkadaşı Sevda Fidan ve diğer sürücü Aşkın Güneş ise ağır yaralandı. Yaralılara Kandıra Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleleri yapıldı. 2 yaralı, durumları ağır olduğu için buradan Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
00:47
-
00:17
-
02:00
-
01:18
-
13:45
En Çok Okunanlar
- Bursa'da tekel bayi sahibine silahlı...
- Ayşe Barım gözaltına alındı!
- Bursa plakalı Tır, otomobil ile kamyonete...
- O araba yine can aldı!
- İşte yanan oteldeki yangının itfaiye raporu
- Emeklilerin zam farkı ödemelerinin...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Bursa'da 27 yıldır faaliyet gösteren...
- Bursa dahil 23 ilde FETÖ'ye Kıskaç...
- Trump: "Biden, Rusya-Ukrayna savaşına izin...
- Trump konuşuyor, altında yükseliş durmuyor!
- Bursa'da direksiyon başında kalp krizi...
- Çalışan annelere müjde! Şartları yerine...
- Galatasaray, Ahmed Kutucu'yu transfer etti