Van'daki çocuklara ak bayramlıklar

Van'daki çocuklara ak bayramlıklar

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları üyeleri, topladıkları binlerce kalem eşyayı Van'daki depremzedelere bayramlık olarak gönderdi.

2011.11.03 16:30 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge
A
Van'daki çocuklara ak bayramlıklar

Van'da yaşanan deprem felaketinin ardından AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları üyeleri depremzede insanların bayramlıkları için yardım kampanyası başlattı. Bir hafata yaklaşık 50 bin lira değerinde 20 bin kalem eşya toplandı. Özellikle çocuklar için hazırlanan bayramlık kıyafetler, hediye paketlerine sarıldı. Katolotik sobadan halıya, bebek mamasından kıyafete kadar binlerce eşya, bölgeye gönderilmeye başlandı.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu, oradaki depremzedelere destek olarak Kurban Bayramını Van'da geçireceklerini belirterek, "Topladığımız eşyaları Van'a göndermeye başladık. Kardeş gençlik kolları üyeleri olan Hasankeyf İlçe teşkilatı Gençlik Kolları üyeleriyle bayramı Van'a geçireceğiz. Kıyafetleri ve muhtelif eşyaları gönderdik. Bayramlık hediyelerini ise çocuklara biz elden teslim edeceğiz. Amacımız onlara destek olmak, her zaman yanlarında olduğumu göstermektir. Kampanyamız devam edecek. Toplanan yardımları peyderpeyi göndereceğiz" diye konuştu.
Ayrıca bayramın anısına sembolik olarak Van'da 100 fidan dikeceklerini ifade eden Adiloğlu, yardım kampanyasına destek olan Bursa Büyükşehir ve Osmangazi belediye başkanlarına teşekkür etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.11.03 16:30 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A