Van'a yardım dönüşünde feci kaza

Van'a yardım dönüşünde feci kaza

Van'daki akrabalarına, kendi imkanları doğrultusunda temin ettikleri yardım paketlerini götürüp, Bursa'ya dönerken kaza yapan minibüste bulunan bir kişi hayatını kaybetti.

2012.01.01 10:38 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Van'a yardım dönüşünde feci kaza

Edinilen bilgiye göre, Van'daki akrabalarına yardım etmek için kendi imkanları ile topladıkları yardım paketlerini, Van'ın Erciş ilçesinde çadırda yaşayan akrabalarına teslim ettikten sonra ikamet ettikleri Bursa'ya bu gece saat 23.00 sıralarında dönüş yapan sürücü Yunus Çalışkan (31) yönetimindeki 16 LEM 76 plakalı minibüs, Bursa-Ankara yolu üzeri 35'nci kilometre Babasultan köyü kavşağı mevkiinde yağıştan dolayı yolun kaygan olması sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun sağ tarafındaki bankete çarptı. Çarpmanın etkisi ile aracın ön sağ tekeri yerinden çıkan minibüs, yol ortasında sürüklenerek durabildi.

SÜRÜCÜ KURTARILAMADI
Kaza sonucunda, minibüs sürücüsü genç şoför mahallinde sıkışarak ağır yaralanırken, minibüsün arka kısmında bulunan Ümüt Yeşilgil (36) ile Faruk Kaytan (33) yaralandı. Yoldan geçen vatandaşların fark etmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansında bulunan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Araç mahallinde sıkışan genç sürücü, sağlık ekipleri ve yoldan geçen vatandaşlarca minibüsten çıkarıldı. Yaralılar 112 Acil servis ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Ağır yaralı olan genç, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Diğer yaralılar ise müdahalenin ardından müşahede altına alındı. Kazayı öğrenerek Acil servise gelen hayatını kaybeden gencin yakınları ise fenalık geçirdi. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.01.01 10:38 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A