Ünal Aysal'dan derbi öncesi dostluk mesajı

Ünal Aysal'dan derbi öncesi dostluk mesajı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında kendi sahalarında Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçın dostluk içinde geçmesini temenni etti.

2012.12.13 10:03 - Son Güncellenme: 2012.12.13 10:49 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ünal Aysal'dan derbi öncesi dostluk mesajı


Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, dün akşam Galatasaraylılar Derneği'nde Galatasaraylılarla buluştu. Toplantıda Başkan Yardımcısı Refik Arkan ile yöneticilerden Sedat Doğan da hazır bulunurken, samimi bir ortamda gerçekleşen organizasyonda Başkan Aysal, üyelerden gelen sorulara yanıt verdi. Galatasaray gündemine dair birçok konunun konuşulduğu toplantıda Başkan Ünal Aysal, iki saati aşkın süre boyunca merak edilen birçok soruyu cevapladı.
Toplantı sonrasında bu hafta sonu Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe derbisini İHA'ya değerlendiren Başkan Ünal Aysal, "Fenerbahçe derbisiyle ilgili söyleyeceğim tek bir şey, dostlarımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Hep beraber güzelce bir maç seyredeceğiz ve neticesi dostluğumuzun simgesi olacak" dedi.
Fenerbahçeli taraftarların stada alınıp alınmamasıyla ilgili olarak Aysal, "Maça misafir takım taraftarı alınmayacak. Eskiden alınmış kararlar neyse onlar tatbik edilecek. Şu saatten sonra bu tip karar değişiklikleri pek sıhhatli olmaz. Gerekli tedbirleri de alamayız" diye konuştu.
Sarı-kırmızılı takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda 1461 Trabzon'a elenerek veda etmesine ise Aysal, "Kupadan elenmemize üzüldüm. Bütün yenilgiler üzer. Ama artık önümüze bakmalıyız. Daha başarılı olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.13 10:03 - Son Güncellenme: 2012.12.13 10:49 - HABER MERKEZİ
A