Uludağ'da kar altında yılbaşı coşkusu

Uludağ'da kar altında yılbaşı coşkusu

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden olan Uludağ'da vatandaşlar, ünlü sanatçıların şarkılarıyla yeni yıla girdi. Otellerin balo salonlarını dolduran vatandaşlar coşkuyla yeni yılı kutlarken, bazı tatilciler de kar altında yeni yıla girdi. Yolda kalan bazı tatilciler de, yeni yıla araçlarında girmek zorunda kaldı.

2012.01.01 10:15 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge
A
Uludağ'da kar altında yılbaşı coşkusu

Uludağ'da yılbaşını kutlayan yeril ve yabancı tatilciler, coşkulu bir şekilde 2012 yılına girdi. Günler önceden rezervasyonların dolduğu Uludağ'da gece yarısından önce tatilciler, pistlerde ve otellerin balo salonlarındaki yerlerini doldurdu. 5 bin yatak kapasiteli Uludağ'da, Rusya başta olmak üzere Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden gelen tatilciler yılbaşına girdiler. Rus turistlerin 2 saat önceden yılbaşını kutladığı Uludağ'da, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen tatilciler de
oynayarak yeni yıla kutladı.

ÜNLÜLERİN ŞARKILARIYLA YENİ YIL COŞKUSU
Ünlü sanatçılar da Uludağ'daki çeşitli otellerde konserler vererek vatandaşların yeni yılı heyecanına ortak oldu. Ağaoğlu Otel'de sahne alan ünlü sanatçı Fedon, repertuarındaki şarkılarla tatilcilere unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşadı. Ünlü sanatçı seslendirdiği şarkılarla tatilcileri mest etti. Tatilcilerle birlikte sirtaki oynayan Fedon,2012 yılının herkes için huzurlu ve mutlu geçmesini diledi. Kervansaray Otel'de ise, Banu Zorlu ve Tuğba Ekinci, şarkılarıyla hayranlarıyla yılbaşı coşkusunu yaşadı.

TATİLCİLER YERLERİNDE DURAMADILAR
00.00'a dakikalar kala sahneye çıkan Tuğba Ekinci, hayranlarının arasına girerek hep birlikte şarkılar söyledi. Yeni yıla saniyeler kala tatilciler ile birlikte 10'dan geriye saran Ekinci, hayranlarıyla yeni yılı karşıladı. Kendisini mutlu gününde yalnız bırakmayan Ekinci, minik hayranlarıyla da şarkılar söyledi. Ekinci, telefonuna gelen yeni yıl mesajlarına da bakmayı ihmal etmedi. Ekinci, kendisini yalnız bırakmayan babasıyla da yeni yılını kutladı. Aynı otelde sahne alan Banu Zorlu ise hayranlarıyla
yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşadı. İçki bardaklarını ellerinde bırakmayan davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar göbek atarak yeni yıl coşkusunu yaşadı.

KAR ALTINDA YENİ YIL COŞKUSU
Yeni yılı Uludağ'daki lüks otellerde kutlayan tatilcilerin yanı sıra bazı vatandaşlar da, pistlerde aileleriyle birlikte kayak yaparak 2012 yılını karşıladı. Meşaleler yakarak pistlerdeki yerlerini alan tatilciler, alanlara taştı. Oteller bölgesindeki meydanda toplanan vatandaşlar, yeni yılı coşkusunu hep beraber yaşadı. Bazı vatandaşlar ellerinde içki şişelerini bırakmazken, bazı aileler de mütevazı bir şekilde yeni yılı kendi aralarında kutladı. Eğlence merkezlerinden çıkan müziklere tatilciler karın
altında eşlik etti. Soğuk havaya rağmen alanlarda yılbaşını kutlayan bazı vatandaşlar ise varillerde yaktıkları ateşle ısındı.
Bazı tatilciler de yeni yılı yolda karşılamak zorunda kaldı. Yılbaşına dakikalar kala trafikteki yoğunluk sebebiyle yolda kalan bazı günübirlik tatilciler de araçlarında yılbaşını kutladı.
Yerli ve yabancı tatilciler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar yeni yıl coşkusunu şarkılarla ve dans ederek kutladı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.01.01 10:15 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A