Uğurcan Çakır'a bir talip daha!

Uğurcan Çakır'a bir talip daha!

Trabzonspor'da sergilediği performansla Avrupa devlerini peşine takan Uğurcan Çakır için yeni gelişmeler yaşanıyor. Bir kulüp daha Uğurcan Çakır'a talip oldu. Avrupa devinin transferde ciddi olduğunun altılı çizildi.

2021.04.02 11:06 - Son Güncellenme: 2021.04.02 11:06 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Uğurcan Çakır'a bir talip daha!

Trabzonspor ve A Milli Takım'ın yükselen yıldızı Uğurcan Çakır için Avrupa'nın dev kulüpleri adeta sıraya girdi.

Başarılı performansıyla İngiliz ve İtalyan kulüplerini peşine takan 25 yaşındaki file bekçisi hakkında her gün yeni bir transfer iddiası gündeme geliyor.

Inter peşinde 

İsmi son olarak Serie A devleri Inter ile anılan Uğurcan Çakır hakkında İtalya'dan flaş bir transfer iddiası geldi.

 Roma ciddi olarak ilgileniyor 

İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio, Roma'nın gelecek sezon için Uğurcan'la ciddi şekilde ilgilendiğini söyledi. Di Caprio, pek çok italyan kulübünün yıldız ismi izlediğini söyledi.

"İtalya'da pazarı büyük" 

"Uğurcan gerçekten çok yetenekli bir kaleci. İtalya'da pazarı büyük. Pek çok İtalyan takımı onu izliyor. Roma'nın da onu dikkâtle takip ettiğini biliyorum."

"Roma kaleci alacak" 

"AS Roma gelecek sezon bir kaleci alacak. Bu Uğurcan Çakır olabilir. Fonseca ile yolları ayıracaklar. Yeni gelecek teknik direktörün fikri de hangi kalecinin alınacağını belirleyecek."

"Serie A'da çok başarılı olur" 

"Inter, İtalya'dan bir kaleciyle ilgileniyor; ama Roma ve pek çok Serie A takımı Uğurcan'ı yakından takip ediyor. Uğurcan gerçekten çok yetenekli; Serie A'da çok başarılı olur."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.04.02 11:06 - Son Güncellenme: 2021.04.02 11:06 - HABER MERKEZİ
A