Ufuk Bayraktar'a hapis cezası!

Ufuk Bayraktar'a hapis cezası!

Ezel dizisiyle adını duyuran oyuncu Ufuk Bayraktar, Cihangir'de bir mekanda tartıştığı kadının kafasına alkol şişesi fırlatmıştı. Bir gence de palayla saldırdığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Bayraktar, hapis cezasına çarptırıldı.

2020.11.09 15:53 - Son Güncellenme: 2020.11.09 16:00 - Magazin
A
Ufuk Bayraktar'a hapis cezası!

Sabah'ın haberine göre; Ufuk Bayraktar, geçtiğimiz yıllarda arkadaşlarıyla eğlenmek için gittiği bir mekanda, karşı masasında eğlenen başka bir grupla yaşadığı arbede sonrası karakolluk olmuştu.

Ünlü oyuncu, bir kadının kafasına alkol şişesi fırlatmış başka bir gence ise, palayla saldırmıştı.

KIRIK ALKOL ŞİŞESİ VE PALAYLA SALDIRDI

Genç kadın, Ufuk Bayraktar'ın kafasında şişenin patlatması sonrası yaralanırken diğer genç de aldığı pala darbesi ile kendisinden geçmişti.

Darp raporu alarak ünlü oyuncudan şikâyetçi olan gençlerin ihbarı sonrası, Bayraktar hakkında ''Yaralama, Hakaret, Silahla Tehdit'' suçlarından dava açıldı.

ÜNLÜ OYUNCUYA 4 YIL 2 AY HAPİS CEZASI

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar, bugün hakim karşısına çıktı.

Savunmasında, kendisine yöneltilen suçlamaları reddeden oyuncu, "Ben kimseye vurmadım. Magazine çıkmak için yalan söylediler. Masaya beni kendileri davet ettiler. Kavga çıktığı sırada arkadaşımla olay yerinden uzaklaştığım esnada kendileri bana alkol şişelerini fırlattı. Ben bana isabet eden bir şişeyi, boş bir masaya doğru attım. Kimseye kasıtlı olarak zarar vermedim. Yaralanan arkadaşlar adına çok üzgünüm" ifadelerini kullanarak suçsuz olduğunu söyledi.

Masada eğlendiği gruptaki kişilerin kendisini 'Seni öldüreceğim' diyerek tehdit ettiğini söyleyen Bayraktar, masadaki herkesin çok alkollü olduğunu belirtti.

Yapılan yargılama sonucu mahkeme Ufuk Bayraktar'ı, iki genci darp ederek tehditler savurduğu gerekçesiyle, Kasten yaralama suçundan 2 yıl 9 ay 10 gün, silahla tehdit suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı.

Öte yandan Bayraktar, daha önce de ruhsatsız silah bulundurduğu için kesinleşen cezası nedeniyle 6 ay 17 gün hapis yatmıştı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.11.09 15:53 - Son Güncellenme: 2020.11.09 16:00 - Yasin Yüksel
A