Türkiye maçı öncesi Hollanda'da şok!

Türkiye maçı öncesi Hollanda'da şok!

Türkiye'nin Şükrü Saracoğlu'nda ağırlayacağı Hollanda Milli Takımı'nda büyük bir şok yaşanıyor.

2013.10.14 20:13 - Son Güncellenme: 2013.10.14 20:13 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Türkiye maçı öncesi Hollanda'da şok!

Hollanda Milli Takımı'nda Robin van Persie şoku yaşanıyor!


Sekiz yıl önce ayağı kırılan ve 12 gün önce Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk ile oynanan müsabakada da topuğunun kırıldığını düşündüğünü söyleyen van Persie, basına dün şu açıklamayı yapmıştı:

"Shakhtar maçında sanki topuğum kırılmış gibi hissettim. Sanki sekiz yıl önce diğer ayağımın kırıldığında yaşadığım acıyı yaşadım. Tanrı'ya şükür kırık yokmuş. Ancak Macaristan maçında ilk 11 çıkarak bir kumar oynadım. Üç gol atsam da acı limitimi zorladım. Artık ağrı kesici almayacağım. Kendimi Manchester United'a saklayacağım."

Büyük bir kumar oynadığını itiraf eden van Persie ile ilgili son dakika bombası da geldi. Eurosport Avrupa'dan edinilen bilgiye göre Robin van Persie yarın oynanacak Türkiye maçında ilk 11'de başlamayacak. Van Gaal'in kendisini bu yolculukta görmek istediği için ilk 18'de oturtacağı bilgileri de gelen haberler arasında.

Hollanda'nın Macaristan'la oynadığı ve 8-1 kazandığı maçta üç gol atarak Hollanda Milli Takım tarihinin en çok gol atan oyuncusu olma unvanını kazanan yıldız oyuncu, Türkiye ile oynanayacak müsabakada yüzde 99 forma giyemeyecek.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.10.14 20:13 - Son Güncellenme: 2013.10.14 20:13 - HABER MERKEZİ
A