Traktörün altında kalarak can verdi

Traktörün altında kalarak can verdi

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Uzunhacı Köyü'nde bir çiftlikte çobanlık yapan Semih Can Altıntaş, kullandığı traktörü dere yatağına devirmesi sonucu feci şekilde can verdi.

2012.12.13 09:35 - Son Güncellenme: 2012.12.13 09:35 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Traktörün altında kalarak can verdi

Edinilen bilgiye göre Semih Can Altıntaş (14), Pazar alışverişi yapmak isteyen annesini kullandığı traktör ile Saray minibüslerinin kalktığı durağa götürdü. Altıntaş, annesini minibüse bindirdikten sonra traktörle Uzunhacı köyünden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta olan çiftlik evine doğru yola çıktı.
Ailesiyle birlikte çobanlık yaptığı öğrenilen 14 yaşındaki Semih Can Altıntaş, yolda seyir halindeyken traktörü yol kenarında bulunan dere yatağına devirdi. Meydana gelen kazanın ardından traktörün altında sıkışan Semih Can Altıntaş olay yerinde hayatını kaybetti.
Yoldan geçenlerin durumu jandarma ekiplerine haber vermesiyle olay yerine gelen Jandarma ekipleri ile çevre sakinleri başka bir traktör yardımıyla Semih Can Altıntaş'ın kullandığı traktörü devrildiği yerden çekerek genç çocuğun cansız bedenini çıkardılar.
Karaağaç Belediyesi'nden gelen cenaze aracına konulan Semih Can Altıntaş'ın cansız bedeni Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Sağlam'ın yaptığı incelemenin ardından Semih Can Altıntaş'ın cansız bedeni İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Hastaneye gelen genç çocuğun annesi sinir krizi geçirirken, 'oğlum bana ne derse yapardım, bir dediğini iki etmedim. Ben şimdi oğlum olmadan ne yapacağım' diyerek ağıtlar yaktı. Acılı anne sağlık görevlilerince müşahade salonuna alınarak kendisine sakinleştirici iğne yapıldı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.12.13 09:35 - Son Güncellenme: 2012.12.13 09:35 - HABER MERKEZİ
A