İstanbul Esenyurt'ta silahlı kavga: 4 yaralı

İstanbul Esenyurt'ta silahlı kavga: 4 yaralı

İstanbul Esenyurt'ta akrabalar arasında silahlı kavga çıktı. Olayda 4 kişi tabanca ile yaralandı.

2021.08.04 10:02 - Son Güncellenme: 2021.08.04 10:03 - Güncel
A
İstanbul Esenyurt'ta silahlı kavga: 4 yaralı
01:50 İstanbul Esenyurt'ta silahlı kavga: 4 yaralı

İLGİLİ VİDEO

İstanbul Esenyurt'ta silahlı kavga: 4 yaralı

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Esenyurt Yenikent Mahallesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce yaşadıkları trafik kazası nedeni ile tutanak tutup daha sonra para konusunda anlaşamayan akrabalar arasında tartışma yaşandı. Para konusunda uzlaşmak isteyen akrabalar, kıraathanede bir araya geldi. Akrabalar arasında sözlü olarak başlayan tartışma, kavgaya dönüştü.

Kıraathanenin dışına taşan kavgada, Bilal İ. yanında getirdiği tabanca ile tartıştığı kişilere ateş etmeye başladı. Kavgada Kemal Ç., Kadir Ç., Bilal İ. ve olayla ilgisi olmayan Abdulselam K., tabancadan çıkan mermilerin isabet etmesi sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Sağlık ekipleri ise yaralıları hastaneye kaldırdı. Yaşanan korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.



Polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından saldırganların kimliği tespit etti. Olaya karışan 8 şüpheli, yakalanarak ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekiplerinin olay ile ilgili çalışmaları devam ediyor.



 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.08.04 10:02 - Son Güncellenme: 2021.08.04 10:03 - Sevcan Sarıkaya
A