Tatlıses ifade verdi

Tatlıses ifade verdi

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan İbrahim Tatlıses, tedavi gördüğü hastanede ifade verdi. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polislerine ifade veren Tatlıses'in, 'saldırı anını net olarak hatırlamadığını' söylediği öğrenildi. Tatlıses'in saldırganlardan şikayetçi olduğu belirtildi.

2011.08.15 15:40 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Tatlıses ifade verdi

Maslak'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu başından yaralanan İbrahim Tatlıses'in tedavisi devam ederken İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'ndaki soruşturma da sürüyor. Soruşturma kapsamında savcılığın talimatı üzerine bugün emniyet görevlileri Tatlıses'in "müşteki" sıfatıyla ifadesini aldı.

3 SAAT SÜRDÜ

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden gelen iki sivil polis aracı, Tatlıses'in tedavi gördüğü Maltepe'deki Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne saat 11.00 sıralarında girdi. Polisler, Tatlıses'in saldırıdan ancak 5 ay sonra ilk ifadesini aldı. İçeride yaklaşık 3 saat, kalan polis ekipleri daha sonra hastaneden ayrıldı.

8 SAYFALIK İFADE

Avukatının da yeraldığı ifadede Tatlıses'ten 'saldırı anını anlatması' istenildiği öğrenildi. Yaklaşık 8 sayfa ifade veren Tatlıses'in ise, saldırı anını tam olarak hatırlamadığını söylediği kaydedildi. Saldırıya katılanları teşhis edemediği belirten Tatlıses'in saldırı anına ilişkin, "Olay anını net olarak hatırlamıyorum. Arabanın ışığını gördük. Arabaya yol verdim. Daha sonra saldırı oldu ama tam hatırlamıyorum" dediği ifade edildi.

SALDIRGANLARDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Kendisine yönelik saldırıyı gerçekleştirenlerden şikayetçi olan Tatlıses'in, saldırı soruşturmasına ilişkin tutuklanan Abdullah Uçmak ile geçmişte yaşadığı husumeti de polislere bir kez daha anlattığı öğrenildi.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Polisin ayrılmasının ardından sanatçının avukatı Ahmet Küçük bir basın açıklaması yaptı. Avukat Ahmet Küçük "Polis arkadaşlar geldiler İbrahim bey ifade verdi. İbrahim Bey sağlıklı ve neşesi yerinde" dedi.

Avukat Ahmet Küçük, "Adalet yerini bulacaktır davasının açılmasını bekliyoruz. İbrahim Bey olay öncesi hakkında ve olay anı hakkında anlatımlarda bulundu, soruşturma gizli yürütüldüğü için çok detay vermeyeceğim ifade konusunda. Yakında savcı bey iddianamesini hazırlayacak ve dava açılacak adalet yerini bulacaktır diye düşünüyoruz . İbrahim Bey şikayetçi oldu, saldırıya katılan herkesten şikayetçi oldu. Sağlık durumu gayet iyi. Kendisi bomba gibi. Güzel bir şekilde tedavisi ilerliyor. Sol kolunda yavaş yavaş ilerleme kaydediyor" diye konuştu.
HÜRRİYET

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.08.15 15:40 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A