Takım elbiseyle bisiklet sürdüler

Takım elbiseyle bisiklet sürdüler

Türk Amerikan İşadamları Derneği üyeleri İstanbul'un trafik sorununa bisikletli çözüm önerisi getirdi. İşadamları, bisiklet yolu ihtiyacına dikkat çekmek için katılacakları toplantıya bisikletle gitti.

2013.10.08 17:34 - Son Güncellenme: 2013.10.08 17:34 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Takım elbiseyle bisiklet sürdüler
00:51 Takım elbiseyle bisiklet sürdüler

İLGİLİ VİDEO

Takım elbiseyle bisiklet sürdüler

Türk Amerikan İşadamları Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleşecek toplantıya katılmak üzere Ortaköy meydanında toplandı. İşadamlarına oyuncu Cemal Hünal da destek verdi. Ortaköy'de toplanan işadamları İstanbul'un bisiklet yoluna ihtiyacına dikkat çekmek için otele bisiklet kullanarak gitti. Takım elbiseleri ile bisiklete binen işadamları, renkli görüntüler oluşturdu.

Türk Amerikan İşadamları Derneği Başkanı Ekim Alptekin, "Bu güzel bir deneyim olacak. Trafik sıkışıklığının çözümü hem de sağlıklı yaşama ihtiyaç var. Bunun da en önemli yolu bisiklet. Ben ilk olarak kazandığım parayla ulaşım aracı olarak bisiklet almıştım. Bisiklet yolu anlamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmaya destek veriyoruz" dedi.

Cemal Hünal ise bisikleti günlük yaşamda tercih etmediğini söyleyerek, "At biniyorum. Ama onları da şehir yaşantısına getirmek olmaz. Eğer yollar olursa ben de bisiklete binerim" diye konuştu.

Daha sonra işadamları bisikletleriyle toplantının yapılacağı otele gitti.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.10.08 17:34 - Son Güncellenme: 2013.10.08 17:34 - HABER MERKEZİ
A