Survivor'da kim veda etti?

Survivor'da kim veda etti?

Survivor 2021 yarışması tüm heyecanıyla devam ediyor. Çeyrek final öncesi bir kişi daha adaya veda etti.

2021.05.12 01:19 - Son Güncellenme: 2021.05.12 01:20 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Survivor'da kim veda etti?

Survivor 2021'in son bölümünde çeyrek final öncesi eleme heyecanı yaşandı. 

SMS BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?

Survivor'da bu hafta sms halk oylaması sonuçları Acun Ilıcalı tarafından ada konseyinde açıklandı. Mavi takımda sms birincisi Poyraz oldu. Mavi takımın sms ikincisi ise Steven oldu.

Kırmızı takımda ise en fazla oy alan yarışmacı Berkay oldu. Berkay yaptığı açıklamada, "İnanılmaz mutlu oldum. Beklemiyordum açıkçası. Bana oy atan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor 2021'de bu hafta dokunulmazlık oyunlarını mavi ve kırmızı takımlar birer defa kazanmıştı. İki takımdan birer eleme adayı çıkarıldı. Kırmızı takım Batuhan'ı, mavi takım Poyraz'ı aday olarak gösterdi.Son bölümdeki konseyde ise mavi takımda sms birincisi olan Poyraz'ın adaylığı düştü. Steven'ın da oylama ikinci olması nedeniyle, mavi takımın eleme adayları Sergen ve Dora oldu.Kırmızı takımda sms birincisi olan Berkay ise "Elenmeyeceğini düşündüğüm için İsmail diyorum" dedi. Böylelikle kırmızı takımda eleme adayları ise Batuhan ve İsmail Balaban oldu.

ACUN ILICALI: ÇEYREK FİNAL ÖNCESİ SON ELEME

Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, çeyrek final öncesideki son eleme Önümüzdeki hafta Survivor'da eleme olmayacak. İki günlük dinlenme süreniz olacak. Çok güzel bir hafta sizi bekliyor. Sizlere sürprizlerimiz olacak" dedi.

ELENEN İSİM SERGEN OLDU

Survivor 2021'de bu hafta eleme kalan Dora, İsmail, Sergen ve Batuhan arasında SMS oylamasında en az oyu alarak elenen yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'dan bu hafta elenen yarışmacı mavi takımdan Sergen oldu.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.05.12 01:19 - Son Güncellenme: 2021.05.12 01:20 - HABER MERKEZİ
A