Sunucu Ece Erken evlendi

Sunucu Ece Erken evlendi

Ece Erken'in, evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla aşk yaşaması uzun süre konuşulmuş, ardından Mahmutyazıcıoğlu eşinden boşanmıştı. Erken, uzun zamandır bir dargın, bir bıraşık aşk yaşadığı avukat sevgilisi ile evlendiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

2021.06.28 15:25 - Son Güncellenme: 2021.06.28 15:31 - Magazin
A
Sunucu Ece Erken evlendi

Ece Erken'in evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla ilişki yaşadığı haberleri uzun süre konuşulmuş ve ardından da Mahmutyazıcıoğlu eşinden haziran ayında boşanmıştı.

Geçtiğimiz temmuz ayında da yollarını ayıran ancak sonrasında barışan ikili, Ağustos'ta buzları eriterek beraber Bodrum tatiline çıkmıştı.

Ece Erken ve uzun zamandır aşk yaşadığı avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlendi. Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran Erken nikahtan fotoğraf paylaştı.

Erken paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: Herkese selam, biz evlendik... Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.

NELER YAŞANMIŞTI? 

Sunucu Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yasak aşkı günlerce konuşulmuştu. Erken, hakkında çıkan haberlerden sonra konuyla ilgili, "9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Eşiyle aynı evde yaşayan biriyle birlikte olmadım" açıklamasını yapmıştı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise adeta olay olmuştu.

OTOMOBİLİN CAMINI KIRDI

Gece yarısı evinin önüne gelip, araçlarına zarar verdiğini dile getiren Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken hakkında tedbir kararı aldırdığını duyurmuştu. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Mahmutyazıcıoğlu, "Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip, araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım... Unutmayın ki; bir gün herkes yaşayacak. Kimisi aldığı duaları, kimisi de aldığı ahları... Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir" açıklamasını yapmıştı.

Çıkan haberlerin ardından "Ne yaşanıldı bilmeden yorum yapmamak lazım. Beni, sizi bir tek Allah yargılar. Allah'a hesap veririm" demiş ve kendisine gelen tepkilerin devam etmesiyle sunuculuğunu yaptığı magazin programından istifa etmişti.

Ece Erken daha sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine verdiği boşanma davası belgesini kendisine verdiğini ve ilişkilerinin boşanma davasından sonra başladığını söyledi. Ancak dava belgesinin gerçek dışı olduğu ortaya çıktı.

Tüm bu yaşananların ardından ilişkileri devam eden Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu, zaman zaman birlikte objektiflere yansıyordu.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.28 15:25 - Son Güncellenme: 2021.06.28 15:31 - Sevcan Sarıkaya
A