Sokak sanatçıları Erol Evgin sahnesinde

Sokak sanatçıları Erol Evgin sahnesinde

Türk pop müziğinin duayen ismi Erol Evgin'in, sahnesinde sokak sanatçılarını ağırlayacağı "Yine de Güzeldir Yaşamak" konseri 1 Ocak akşamı saat 20.30'dan itibaren İş Sanat'ın internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ücretsiz yayımlanacak.

2020.12.29 13:29 - Son Güncellenme: 2020.12.29 13:29 - Magazin
A
Sokak sanatçıları Erol Evgin sahnesinde

İş Sanat yeni yılın gelişini Türk pop müziğinin duayen ismi Erol Evgin'in, sahnesinde sokak sanatçılarını ağırlayacağı "Yine de Güzeldir Yaşamak" konseriyle kutlayacak. Dört neslin birlikte söylediği, anılarımıza fon müziği olmuş altın şarkılarıyla müzikseverlerin kalbinde çok özel bir yere sahip olan Evgin, sevilen şarkılarını yaşadığımız zorlu süreçte işsiz kalan müzisyen ve müzik sektörü çalışanlarına dikkat çekmek için Sokak Sanatçıları; Grup Subway, Vapurdakiler, Yasemin Yüksel, Grup Salve, Grup Kök ile birlikte seslendirecek. Bu süreçte birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirecek, İş Sanat'a özel hazırlanan, konser 1 Ocak akşamı saat 20.30'dan itibaren İş Sanat'ın internet sitesinden, sosyal medya hesaplarından ücretsiz yayımlanacak ve sezon sonuna kadar izlenebilecek.

"Sokak bizim için özgür bir sahne" diyen Sokak Sanatçılarıyla bu özel projede bir araya gelen Erol Evgin; "Umutsuzluk bulaşıcıdır. Umut ise dalga dalga yayılır. Sanat umut demektir. Bu zorlu günlerde bu konser herkese umut olsun. Her şeye rağmen 'Yine de Güzeldir Yaşamak' dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.12.29 13:29 - Son Güncellenme: 2020.12.29 13:29 - Ali Yaşar
A