Sneijder'e Liverpool'a git dedim

Sneijder'e Liverpool'a git dedim

Fenerbahçeli Dirk Kuyt, vatandaşı Wesley Sneijder'e eski takımı Liverpool'a gitmesi yönünde tavsiye verdiğini söyledi.

2013.05.02 11:52 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:52 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Sneijder'e Liverpool'a git dedim

Inter'den Galatasaray'a transfer olan Wesley Sneijder'in Liverpool'a gitmesi için konuştuğunu ifade eden Kuyt, "Liverpool ile bağlantısını duyduğum an onunla iletişime geçtim. Liverpool'un onun için harika bir adım olacacağına ikna etmeye çalıştım. Taraftları, stadyumdaki atmosferi, böyle bir takımının parçası olmanın nasıl hissettireceğini anlattım. Orada mutlu olacağından emindim. Taraftalar da onu çok sevecekti" dedi.

İngiliz ekibinin transferde çok da istekli olmamasının Sneijder'in Ada'ya gitmemesindeki asıl neden olduğunu söyleyen tecrübeli yıldız, "Bildiğim kadarıyla Liverpool'a gitmek istememe gibi durumu yoktu. İngiliz kulübü transferde sona yaklaşmadı bile. Wesley ne kadar büyük bir kulüp olduklarını biliyor. Premier Lig'de yıldız olabilirdi" şeklinde konuştu.

Belki kendisinin yeteri kadar ikna edici olamadığını söyleyen Kuyt, "Belki ben onu ikna işinden yeteri kadar iyi olamamışımdır. Şimdi Türkiye'de beraber oynuyoruz. Galatasaray ile ligde lider durumda. Ama Liverpool'un onu transfer etmemesi büyük kayıp oldu. Oraya tam olarak uyabilirdi" ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 11:52 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:52 - HABER MERKEZİ
A