Sır perdesi aralandı mı?

Sır perdesi aralandı mı?

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'ndeki, maskeli iki kişinin, Devlet Hastanesi'nde görevli 63 yaşındaki Opr. Dr. Bahattin Dülek ve eşi 65 yaşındaki Zeliha Dülek'in evlerinde dehşet dolu anlar yaşatmasının ardından alarma geçen polis, sır perdesini aralamak için çalışmalarını sürdürüyor.

2013.05.09 17:13 - Son Güncellenme: 2013.05.09 17:13 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Sır perdesi aralandı mı?

Sağ diz kapağından tabancayla vurulan Opr. Dr. Dülek'in tedavisi sürerken, polisin şu ana kadar 15 kişinin ifadesine başvurduğu ve hastane ile ilçedeki mobese kameralarının görüntü kayıtlarını incelediği. Zeliha Dülek'in ifadesinde, iki zanlının adeta spiker gibi konuştuğunu ve kendisine zarar vermediklerini dile getirdiği öğrenildi.

Nazilli İlçesi'nin Zafer Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Nazilli Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü'nde görevli Opr. Dr. Bahattin Dülek'e ait eve gelen kimliği belirsiz, eldiven ve kar maskeli iki saldırgan, kapıyı açan ev kadını Zeliha Dülek'i tartaklayıp içeri girdi. Saldırganlar, evde yalnız olan ve neye uğradığını şaşıran Zeliha Dülek'i, bir sandalyeye oturtup el ve ayaklarını bağladı, eşinin gelmesini beklemeye başladı. Mesaisinin bitiminin ardından hastaneden ayrılıp eve gelen iki çocuk babası Opr.Dr. Bahattin Dülek, kapıyı açtığında karşısında iki saldırganı gördü. İki saldırgan, önce tartakladıkları Op. Dr. Dülek'i, ardından eşinin yanındaki bir başka sandalyeye oturtup el ve ayaklarını bağladı. Bir süre sonra saldırganlardan biri, yanındaki tabancayı çıkartıp, Op. Dr. Dülek'in sağ dizine doğru iki el ateş etti. İki saldırgan daha sonra koşarak evden çıktı. Silah sesini duyanların haber vermisi üzerine eve polis ve sağlık ekipleri geldi. Op. Dr. Dülek, çalıştığı hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

SPİKER GİBİ KONUŞMUŞLAR

Dehşet dakikalarının ardından alarma geçen polis, olayın neden yaşandığını belirleyip zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili 15 kişinin ifadesine başvurulduğu belirtilirken, hastanenin güvenlik kameraları ile ilçedeki mobese kameralarının kayıtlarının geçmişe dönük incelemeye alındığı dile getirildi.

Bu arada, Zeliha Dülek'in polisteki ifadesinde, iki zanlının kendisine, sandalyeye bağladıktan sonra başka bir zarar vermediğini, ikisinin de adeta spiker gibi konuştuklarını belirttiği öğrenildi. Daha önce herhangi birinden tehdit almadıkları kaydedilen Dülek çiftinin yakın çevresinin de mercek altına alındığı bildirildi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.09 17:13 - Son Güncellenme: 2013.05.09 17:13 - HABER MERKEZİ
A